Κοζάνη: Για λόγους ασφαλείας μόνο με προσκλήσεις και διαπιστεύσεις η είσοδος στον αγώνα χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων



Οι πληροφορίες της Αστυνομίας ότι την Κυριακή θα προσπαθούσαν να μπουν στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης ακραία στοιχεία που θα δημιουργούσαν πολύ σοβαρά επεισόδια που πιθανά να οδηγούσαν σε διακοπή του αγώνα Ελλάδα- ΠΓΔΜ, οδήγησαν στην απόφαση να μην διατεθούν εισιτήρια και να παρακολουθήσει τον αγώνα περιορισμένος αριθμός θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικώς η Αστυνομία είχε συμφωνήσει, αλλά και σφραγίσει 1.900 εισιτήρια κάτι που είχε αποφασιστεί και στην πρωινή σύσκεψη ασφαλείας, αλλά οι νεότερες πληροφορίες, την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση που μάλιστα πάρθηκε το απόγευμα σε νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.

Στο γήπεδο θα μπουν ακαδημίες και αθλητές από τους συλλόγους χάντμπολ της περιοχής, επίσημοι, χορηγοί και της Ομοσπονδίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ

«Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα δεύτερη σύσκεψη ασφαλείας μετά τα νέα δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδα- ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του EURO 2020 την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, την προστασία ομάδων, παραγόντων, διαιτητών και θεατών με την πρόληψη- αποτροπή επεισοδίων και έκνομων ενεργειών εις βάρος προσώπων η πραγμάτων που επιπρόσθετα θα επηρεάσουν δυσμενώς την κοινωνικοοικονομική ζωή των πολιτών της περιοχής.

Αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

-Θα ληφθούν αυξημένα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα

-Ο ανωτέρω αγώνας θα χαρακτηριστεί ως ειδικής διαχείρισης

-Δεν θα διατεθούν εισιτήρια

-Σε όλες τις προσκλήσεις θα αναγράφεται αριθμός δελτίου ταυτότητας και ονοματεπώνυμο, ενώ η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας.

-Απαγορεύονται η προσέγγιση και η είσοδος ατόμων στο γήπεδο που δεν θα διαθέτουν πρόσκληση ή διαπίστευση

-Οι θύρες θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (15:30) πριν την έναρξη του αγώνα»

Από το e-handball.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.