Συνέντευξη τύπου για τον αγώνα χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων – Τι ειπώθηκε για την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στον κόσμο



Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου 2018 στην Κοζάνη ενόψει του προκριματικού αγώνα για το EURO 2020 στο χάντμπολ μεταξύ της Εθνικής μας με αυτή των Σκοπίων.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος κ. Κώστας Γκαντής αναφέρθηκε και στην τελική απόφαση της διεξαγωγής του παιχνιδιού με περιορισμένο κοινό. Ο ίδιος δήλωσε πως η Ομοσπονδία πειθάρχησε στην απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τις πληροφορίες που είχε για την ασφάλεια του παιχνιδιού.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Εθνικής Νεανίδων από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα Σκόπια πέρυσι, δηλώνοντας πως σε περίπτωση νέων προκλήσεων από τους Σκοπιανούς, η ομάδα της Εθνικής μας θα κάνει το ίδιο.

Για το αγώνα της Κυριακής προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία πολιτών και φιλάθλων, μετά από σύσκεψη αρμόδιας επιτροπής, αποφασίστηκε ότι:

– Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους.
– Θα χορηγηθεί περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων και διαπιστεύσεων.
– Σε όλες τις προσκλήσεις θα αναγράφεται ο αριθμός δελτίου ταυτότητας και το ονοματεπώνυμο, ενώ η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.
– Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση και η είσοδος ατόμων στο γήπεδο που δεν θα διαθέτουν πρόσκληση ή διαπίστευση.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνέντευξη τύπου για τον αγώνα χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων – Τι ειπώθηκε για την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στον κόσμο

  1. δεν θα παρω θεση για την συμφωνια με τα σκοπια αν και εχω αποψη. αλλα να διεξαγεται αθλητικος αγωνας με επιλεκτικη διαθεση εισιτηρειων προφανως γγια να ειναι ελεγχομενη η κατασταση στις κερκιδες για μενα μοιαζει φασιστικο. και το λεω αυτο χωρις να κομιζω την αποψη την δικη μου για την ονομασια. ετερον εκατερον.. Και οποιος φιλος η συγγενης παρεβρεθει σε ενα αθλητικο γεγονος να αισθανεται πως με την κινηση του αυτην συμφωνει και με την κυβερνητικη πολιτικη εν ολιγοις. αυτοι ειναι επιστημονες τελικα !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.