Ταυτοποιήθηκε η σορός της 47χρονης γυναίκας από την Κοζάνη που δολοφονήθηκε στην Ολλανδία – Πότε θα έρθει η σωρός στην Ελλάδα – Δείτε όλα τα νεότερα



– Ταυτοποίηθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας
– Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η σωρός της άτυχης γυναίκας
– Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας

Ταυτοποιήθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας από την Κοζάνη, που φαίνεται να δολοφονήθηκε στο Culemborg της Ολλανδίας από τον σύντροφό της, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο αδερφός της άτυχης γυναίκας από την Κοζάνη μετέβη στην Ολλανδία και έκανε το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού της αδερφής του.

Η Αστυνομία της Ολλανδίας από την πρώτη στιγμή κλήθηκε από γείτονα, αφού είχε ακούσει προηγουμένως έντονο διαπληκτισμό μεταξύ του ζευγαριού.

Όπως δήλωσαν στο KOZANILIFE.GR συγγενικά πρόσωπα της αδικοχαμένης γυναίκας, ο νεαρός σύντροφός της εντοπίστηκε από τις αρχές να περιφέρεται στη γειτονιά όπου διέμενε με τη σύντροφό του και υπέδειξε στους αστυνομικούς το διαμέρισμα ενώ ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, κρατείται και σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να δικαστεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φαίνεται να παραδέχτηκε στις αρχές, ότι τα κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης του ήταν από ζηλοτυπία, όπως αναφέρθηκε αρχικά στο ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR.

Αυτή τη στιγμή ο 31χρονος άντρας Ζ.Τ. από τη Λάρισα, κρατείται από τις Ολλανδικές Αρχές, ενώ ο αδερφός της αδικοχαμένης Π.Δ. παραμένει στην Ολλανδία προκειμένου να διευθετήσει όλα τα διαδικαστικά ζητήματα για να φέρει τη σορό της αδερφής του στην Ελλάδα.

Η σορός της 47χρονης γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στη γενέτειρά της στην Κοζάνη περίπου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα, όπως μεταφέρουν αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR, τα συγγενικά πρόσωπα της 47χρονης: «Δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα, δεν μας λένε ακόμα τίποτα».

Το KOZANILIFE.GR βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα Ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης προκειμένου να σας μεταφέρει όλα τα νεότερα για την υπόθεση. Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι σημερινές (26/10) από την γειτονιά της άτυχης 47χρονης, με τις Αστυνομικές Δυνάμεις να έχουν αποχωρήσει από το σημείο. Τις φωτογραφίες εξασφάλισε το www.ad.nl για το KOZANILIFE.GR.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.