Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού ΚοζάνηςΎστερα από τις εκλογές που διεξήχθησαν, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, αναδείχθηκαν τα μέλη του νέου Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Κοζάνης, που είναι με αλφαβητική σειρά:

Βαλταδώρος Δημήτριος
Καραλίβανος Γεώργιος
Κυρκοπούλου Φανή
Λαβαντσιώτης Παναγιώτης
Νάτσης Πέτρος
Τεπετζή Αθηνά
Τσελεμπή Σουλτάνα
Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.:
Ρούσσου Παρασκευή

Για την Εκλεκτική Επιτροπή αναδείχτηκαν τα παρακάτω μέλη:
Μάγκου Αναστασία
Παπουλίδης Ιωάννης
Σισμανίδης Παύλος

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΦΑ Ν. Κοζάνης είναι διετής.

Το απερχόμενο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας κα Μπαμπίλα Ελένη, για τη στήριξη που παρείχε στην ΕΠΦΑ Ν. Κοζάνης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.