Τι λένε τα οικεία πρόσωπα της 47χρονης από την Κοζάνη που βρέθηκε δολοφονημένη στην Ολλανδία



«Κανείς δεν μπόρεσε να φανταστεί αυτή την τραγική κατάληξη – Μακάρι να ήξερα κάτι, να έβλεπα κάτι περισσότερο και να το σταματούσα» δηλώνουν τα οικεία πρόσωπα της άτυχης γυναίκας

Το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας της 47χρονης γυναίκας από τη Μεταμόρφωση της Κοζάνης, η οποία δολοφονήθηκε στην Ολλανδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία (δείτε εδώ την αρχική είδηση).

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ολλανδίας, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία φαίνεται να είναι ο σύντροφός της, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρούσε σχέση με την 47χρονη,ο οποίος μέχρι στιγμής ανακρίνεται από τις Ολλανδικές αρχές.

Συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας αναφέρουν στο KOZANILIFE.GR ότι η 47χρονη βρισκόταν πριν από 3 εβδομάδες στην Ελλάδα με τον σύντροφό της, όπου είχαν επισκεφτεί και τη γενέτειρά της την Κοζάνη, ενώ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ την τραγική κατάληξη της σχέσης τους.

Τα δύο τελευταία χρόνια η 47χρονη γυναίκα δούλευε σε εργοστάσιο στο Culemborg της Ολλανδίας, όπου μετέβη εκεί στην αναζήτηση μίας καλύτερης ζωής, ενώ με τον σύντροφό της γνωρίστηκαν στην Αυστρία, όπου δούλευαν σε εστιατόριο.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας έχει ήδη φύγει για την Ολλανδία προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση από τις Ολλανδικές Αρχές αλλά και για την ταυτοποίηση και μεταφορά της σορού της στην Ελλάδα, ενώ όπως συμπληρώνει συγγενικό της πρόσωπο στο KOZANILIFE.GR: «Δεν ξέρουμε τι θα αντικρίσουμε και με τι θα έρθουμε αντιμέτωποι. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση προς το παρόν, από κανέναν. Δεν γνωρίζουμε τίποτα».

Πληροφορίες από το οικείο της περιβάλλον, κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους, αφού κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στην Ελλάδα, φάνηκαν τα πρώτα σημάδια ζηλοτυπίας. «Κανείς δεν μπόρεσε να φανταστεί αυτή την τραγική κατάληξη. Μακάρι να ήξερα κάτι, να έβλεπα κάτι περισσότερο και να το σταματούσα», όπως συμπλήρωσε οικείο της πρόσωπο.

Αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας από την Κοζάνη.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.