Καταγγελία του ΚΚΕ Κοζάνης για τον απρόκλητο έλεγχο της Αστυνομίας σε μέλη και στελέχη της ΚΝΕ στην Κοζάνη

Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ καταγγέλλει τον απρόκλητο έλεγχο που διενεργήθηκε, αργά χθες το βράδυ (9/10/18), από αστυνομικούς της ασφάλειας στην Κοζάνη, σε μέλη της ΚΝΕ, ενώ προπαγάνδιζαν έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου την κυκλοφορία των Θέσεων του Κ.Σ. της ΚΝΕ για το 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης. Με πρόσχημα την αναζήτηση «παράνομων» ουσιών και ενώ δηλώθηκε η ιδιότητα τους, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν τις ταυτότητες, απαίτησαν να πραγματοποιήσουν σωματικό έλεγχο, αλλά και να ελέγξουν τα προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, αυτοκίνητο) σε κάποιους από αυτούς. Μάλιστα απαίτησαν να καταγράψουν ακόμα και τις προσωπικές διευθύνσεις τους, ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων!

Υπήρξε άμεση τηλεφωνική παρέμβαση και διαμαρτυρία από την πλευρά της Κομματικής Οργάνωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης. Ερωτηματικά γεννάει το γεγονός ότι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας απάντησε πως δεν γνώριζε το περιστατικό.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε προσπάθεια τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό. Το ΚΚΕ μέσα από την 100χρονη ηρωική πορεία του απέδειξε ότι δεν μπορεί να τρομοκρατηθεί.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα στον ίδιο δρόμο. Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε άνθρωπο του μόχθου να καταδικάσει τέτοιου είδους ενέργειες.

11 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία του ΚΚΕ Κοζάνης για τον απρόκλητο έλεγχο της Αστυνομίας σε μέλη και στελέχη της ΚΝΕ στην Κοζάνη

    1. Όχι δεν είναι υπεράνω. Αλλά γίνονται και στα στελέχει από τα άλλα κόμματα (τις καταστροφής μας) τέτοιου είδους έλενχος;

  1. Η δύναμή σας έχει αυξηθεί επικίνδυνα,το γκρέμισμα του καπιταλισμού και η εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού είναι θέμα ημερών (άντε μηνών),οπότε τι να κάνει το σύστημα,ρε παιδιά,αντιδρά!

  2. Έχουν βάψει όλα τα κτίρια σαν τα μούτρα τους τα έκαναν πηγαίνετε να δείτε το τμήμα πανεπιστημίου τηλεπικοινωνιών και δικτύων πως το έχουν κάνει με τα συνθήματα.

  3. Πλάκα έχετε ρε παιδιά από το ΚΚΕ. Την σκεφτήκατε πολύ την ανακοίνωση αυτή; Ο άλλος λέει ότι αυξήθηκε το «κίνημα» και ότι το σύστημα αντιδρά! Χαχα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.