Αυτός είναι ο καθηγητής «Φακελάκης» στις Σέρρες και οι φερόμενοι ως συνεργοί του – Δείτε φωτογραφίες



 

– Ο καθηγητής συνελήφθη μετά από “βροχή” καταγγελιών ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του
– Μάλιστα φέρεται να τους έστελνε και σε συγκεκριμένο φροντιστήριο
– Οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί είναι από το φροντιστήριο αυτό
– Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους για να πέσει φως στην πολύκροτη υπόθεση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα , κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην αναζήτηση και ενημέρωση και άλλων πολιτών (φοιτητών κ.λπ.), οι οποίοι για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν:

με την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος στο τηλέφωνο 2310-531884 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Μοναστηριού 241, Θεσσαλονίκη Τ.Κ.: 54121),
με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ.Κ.: 15123) ή
μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dey1@otenet.gr .

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.