Μία μέρα μουσικής παραμυθιών και παιχνιδιών έρχεται στη βιβλιοθήκη – Ετοιμαστείτε για την πιο «Παραμυθένια Κυριακή»



Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, προσκαλεί για μία ακόμη φορά παιδιά και γονείς να παρευρεθούν στην πιο Παραμυθένια Κυριακή με τίτλο «Παιδί και βιβλίο» που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου στις 11 η ώρα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκινά με τη μουσική παράσταση- παραμύθι ”Στο Κρυστάλλινο Παλάτι”. Την αφήγηση επιμελείται η Ανθή Θάνου συγγραφέας – αφηγήτρια παραμυθιών, ενώ τη μουσική ο Αλέξανδρος Μακρής.

Στην συνέχεια ακολουθεί η διαδραστική παρουσίαση μουσικών παιχνιδιών “Αντάμα” με τον Θοδωρή Παπαϊωάννου συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Η εκδήλωση θα κλείσει ταξιδεύοντας στο διάστημα μια παρουσίαση της σειράς βιβλίων «Κοσμοποντικοί» του Τζερόνιμο Στίλτον.

Τις ‘Παραμυθένιες Κυριακές’ συνδιοργανώνουν η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων του νέου της κτιρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο κτίριο της βιβλιοθήκης.

Σας Περιμένουμε για μια ξεχωριστή Παραμυθένια Κυριακή!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.