1.377 αστυνομικοί με 538 οχήματα πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου ελέγχους σε όλη τη χώρα

Ελέχθησαν (9.653) άτομα και (7.201) οχήματα, ενώ συνελήφθησαν (263) άτομα και βεβαιώθηκαν (2.153) παραβάσεις

Συνεχίζεται το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αστυνομικών εξορμήσεων σε όλη τη χώρα, που καταρτίστηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Οι εξορμήσεις αυτές στοχεύουν στην επαύξηση της αστυνομικής παρουσίας και στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης, ενώ περιλαμβάνουν ελέγχους που αφορούν σε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Χθες το βράδυ συγκροτήθηκαν ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα συνεργεία με (1.377) αστυνομικούς και (538) οχήματα, που πραγματοποίησαν ελέγχους σε συνολικά (9.653) άτομα και (7.201) οχήματα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν (2.153) παραβάσεις και συνελήφθησαν (263) άτομα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους, με τη μορφή των αστυνομικών εξορμήσεων, και για το λόγο αυτό το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα, ενώ τα αποτελέσματα αξιολογούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “1.377 αστυνομικοί με 538 οχήματα πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου ελέγχους σε όλη τη χώρα

  1. Αυτό θα έπρεπε να γίνεται καθημερινά και όχι κάπου κάπου… Χθες το απόγευμα στις 7: ορατότητα μηδέν στη διασταύρωση Νικομηδείας με Περγάμου, γιατί κάποιοι ανεύθυνοι συμπολίτες μας πάρκαραν επί της Νικομηδείας και όσοι ήθελαν να διασχίσουν την Περγάμου ή να στρίψουν προς Νικομηδείας δεν μπορούσαν να ελέγξουν αν έρχεται από αριστερά κάποιο όχημα. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συχνό και η Τροχαία δεν κάνει τίποτα. Τα ίδια χάλια και στη διασταύρωση Πανόρμου με Προύσσης, παρόλο που σχεδιάστηκαν στην άκρη του οδοστρώματος κίτρινες γραμμές. Και ρωτάω τώρα εγώ: πρέπει να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα για να παρέμβει η Τροχαία και να βάλουν μυαλό οι απολίτιστοι όλοι που παρκάρουν όπου να ‘ναι, χωρίς να σέβονται τους άλλους;;; Κατά τα άλλα είμαστε Ευρωπαίοι!!!!! Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.