Συμμετοχή Δήμου Βοΐου στην 1η πανελλήνια κλαδική έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων στην ΚοζάνηΟ Δήμος Βοΐου θα συμμετέχει στην 1η πανελλήνια κλαδική έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνης από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί τριήμερο συνέδριο με θέμα: «Ο πλούτος της ελληνικής βιοποικιλότητας μοχλός ανάπτυξης για τη χώρα», όπου θα συμμετάσχουν επιστήμονες και επιχειρηματίες του κλάδου από την Ελλάδα, από χώρες της Ε.Ε. και της Ασίας.

Όσοι παραγωγοί και επιχειρηματίες του κλάδου από την περιοχή του Βοΐου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση και να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του Δήμου, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο Δημάρχου, μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, στο τηλέφωνο 2465350102.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.