Εθελοντική αιμοδοσία στην Καισαρειά Κοζάνης την Παρασκευή 21/9



Την Παρασκευή 21/09/2018, από τις 15:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. (προσέλευση έως 19:30 μ.μ.), στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δ.Δ. της Καισαρειάς, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καισαρειάς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Μπορείς να αποκτήσεις κάρτα εθελοντή αιμοδότη

Κάθε άνθρωπος μεταξύ 18 και 65 ετών μπορεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης, αφού πρώτα ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του, με τη λήψη ιστορικού, τη μέτρηση της πίεσης του αίματος και της αιμοσφαιρίνης του. Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με ειδική ταυτότητα που τον διακρίνει και τον βοηθά στην εξεύρεση αίματος και παραγώγων του όποτε τα χρειαστεί.

Οι αιμοδότες μπορούν, επίσης, να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ.: 2461352642 ή 2461352641.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.