Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη – Δείτε το βίντεο

Τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη καθώς και μέλη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημαρχείο Κοζάνης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης. Πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης να ενημερώνει για τα έργα και τις δράσεις του Δήμου Κοζάνης και τη συνεργασία με τους φορείς των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στην περιοχή.

Κοινή συνισταμένη η πεποίθηση πως η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, διεύρυνση, ενδυνάμωση και ενίσχυση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας, στην ένταξη και βελτίωση της διαβίωσης στην κοινωνία, στη δημιουργία φιλικότερων πόλεων ενώ ζητούμενο είναι η ολιστική προσέγγιση των πολιτικών για τα άτομα με αναπηρία.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.