Ο εορτασμός της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Κοζάνη υπό την σκέπη της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας



Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:
7.00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στον οποίο θα χοροστατήσει o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος συγχοροστατούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παύλου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:
7.00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ν. Σμύρνης κ. Συμεών και συλλειτουργούντων των ως ανω Ιεραρχών.
Υπενθυμίζεται ότι στον εν λόγω Ιερό Ναό εκτίθεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας, φερμένη τον ομώνυμο βυζαντινό Ιερό Ναό των Φερών Έβρου. Η Εικόνα θα παραμείνει στον Ναό ως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Από την Ιερά Μητρόπολη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.