Στο σκοτάδι για 2 ώρες αρκετές περιοχές της Κοζάνης τα ξημερώματα της Τετάρτης – Τι λέει η ΔΕΗ για τη βλάβηΣτο σκοτάδι βυθίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου, πολλές περιοχές στην Κοζάνη.

Μία μη προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος γύρω στις 2:00 βύθισε την πόλη στο σκοτάδι σε αρκετές κεντρικές περιοχές της πόλης.

Οι οδοί Γκέρτσου, Παύλου Μελά, Βενιζέλου, Λασσάνη, Ολύμπου, Αλιάκμονος, Βερμίου, Γεροστάθη και πολλές ακόμα, έμειναν περίπου για 2 ώρες χωρίς ρεύμα.

Η διακοπή ρεύματος οφείλεται σε πιθανή βλάβη σε καλώδιο που συνδέει όλη τη γραμμή ρεύματος στις περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα, όπως ανέφεραν στο KOZANILIFE.GR οι υπάλληλοι του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε, ενώ το ρεύμα δόθηκε τμηματικά στις περιοχές.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στο σκοτάδι για 2 ώρες αρκετές περιοχές της Κοζάνης τα ξημερώματα της Τετάρτης – Τι λέει η ΔΕΗ για τη βλάβη

  1. Δν πειράζει δν παθαίνουν τπτ άλλωστε αυτοί το ευχαριστηθηκαν που πουλήθηκε η ΔΕΗ γιατί έχουν την εντύπωση ότι τζάμπα μας πληρώνουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.