Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης έπειτα από την ενεργειακή τους αναβάθμιση – Τι λέει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αρ. Πουτακίδης



Έτοιμες να λειτουργήσουν για τη νέα σχολική χρονιά είναι οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης οι οποίες αναβαθμίστηκαν ενεργειακά. Το Γυμνάσιο του Καπνοχωρίου, το Δημοτικό και Γυμνάσιο του Κρόκου καθώς και το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης έπειτα από τις απαραίτητες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης πρόκειται να εξοικονομήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό ενέργειας. 

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πραγματοποίησε δηλώσεις ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης κ. Αριστοτέλης Πουτακίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από το 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”805″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.