Εθελοντική αιμοδοσία στο ισόγειο του Δημαρχείου της Κοζάνης στο πλαίσιο υποδοχής της Ποδηλατοδρομίας



Την Πέμπτη 13/09/2018, από τις 15:00 μ.μ. έως 19:30 μ.μ, στο ισόγειο του Δημαρχείου της Κοζάνης , θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνει η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια της υποδοχής της Ποδηλατοδρομίας που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον ΣΕΑ Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών .

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν στις 11-9-2018 από την Αλεξανδρούπολη και θα καταλήξουν στην Αθήνα στις 16-9-2018 περνώντας από 40 πόλεις, διανύοντας 1200 χιλιόμετρα και μεταφέροντας το μήνυμα της Εθελοντικής προσφοράς αίματος για τους συνανθρώπους μας, που το χρειάζονται.

Προσκαλούμε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, τους Συλλόγους και τις Ομάδες Εθελοντών Αιμοδοτών και όλους τους πολίτες, που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, να συμμετέχουν στην προσπάθεια για διασφάλιση επάρκειας αίματος.

Ας σκεφτούμε τους ασθενείς και να είμαστε όλοι εκεί.

Η προσφορά είναι ανεκτίμητη. Είναι πράξη αλληλεγγύης και δώρο ζωής, που χαρίζουν όσοι μπορούν.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εθελοντική αιμοδοσία στο ισόγειο του Δημαρχείου της Κοζάνης στο πλαίσιο υποδοχής της Ποδηλατοδρομίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.