Ανακοινώσεις των Δήμων Βοΐου και Σερβίων – Βελβεντού για τη διανομή σχολικών ειδών από το ΤΕΒΑ



Διανομή σχολικών τσαντών και σχολικών ειδών από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΒΥΣ για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για απόρους (ΤΕΒΑ)

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Κοζάνης, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ο Δήμος Βοΐου ως κοινωνικός εταίρος ενημερώνει τους δικαιούχους ότι θα διανείμει στη Σιάτιστα, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (δίπλα από το Αστυνομικό τμήμα ) την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11/09/2018 σχολικές τσάντες και σχολικά είδη.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με αποστολή SMS, στα νούμερα των τηλεφώνων που έχουν δηλώσει στην αίτηση.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριου και του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου (π.χ. αίτηση ΚΕΑ) απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Αν ο δικαιούχος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:
άλλο μέλος του νοικοκυριού του με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους
τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ.

Πληροφορίες: Τηλ: 24650-21119


Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού ενημερώνει τους δικαιούχους του ΚΕΑ – ΤΕΒΑ ότι θα διανείμει στα Σέρβια, στο Γραφείο του Κέντρου Κοινότητας, την Παρασκευή 07/09/2018 (8:30-15:00) και την Δευτέρα 10/09/2018 (08:30-15:00) σχολικά είδη (τσάντες και γραφική ύλη) στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ, οι οποίοι/οποίες έχουν εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ.

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριου .

Πληροφορίες: Γραφείο Πρόνοιας – Τηλ: 24643-50115.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.