Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στους εκτός των Ελληνικών συνόρων αγώνες



Δυναμική και φέτος η παρουσία των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας στις εκτός συνόρων διοργανώσεις.

Α. Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων – νεανίδων, 10 – 11 Αυγούστου 2018, Ράτσιτσε, Τσεχία. Η Εθνική μας Ομάδα συμμετείχε με 15 αθλητές μεταξύ των οποίων και ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης Θεόδωρος Λαπίκωφ, στο πλήρωμα της Ελληνικής τετρακώπου που κατέλαβε την 6η θέση.

Β. Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας, 25 – 26 Αυγούστου 2018, Φιλιππούπολη, Βουλγαρία.

Συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα κωπηλασίας, που αποτελούνταν συνολικά από 37 άτομα, οι αθλητές του Ναυτικού ομίλου Κοζάνης: Αθανασία Μακρυγιάννη, Θεόδωρος Λαπίκωφ, Γιάννης Πεκόπουλος και Γιώργος Μακρυγιάννης. Στους αγώνες ο κάθε αθλητής αγωνίστηκε σε δύο αγωνίσματα, με τα παρακάτω αποτελέσματα:

– Αθανασία Μακρυγιάννη: 1. Χρυσό μετάλλιο με το τετραπλό νεανίδων, 2. Χρυσό μετάλλιο με το διπλό νεανίδων
– Θεόδωρος Λαπίκωφ: 1. Αργυρό μετάλλιο με την τετράκωπο εφήβων, 2. Χαλκινο μετάλλιο με την οκτάκωπο εφήβων
– Γιάννης Πεκόπουλος: 1. Χρυσό μετάλλιο με την τετράκωπο παίδων, 2. Αργυρό μετάλλιο με την οκτάκωπο παίδων
– Γιώργος Μακρυγιάννης: 1. Χρυσό μετάλλιο με την τετράκωπο παίδων, 2. Αργυρό μετάλλιο με την οκτάκωπο παίδων

Αξίζει να επισημανθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού η Ελλάδα κατακτά για 2η συνεχή χρονιά την 1η θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας, και σ’ αυτό ήτανε ουσιαστική και η συμβολή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης!!!

Οι διακρίσεις αυτές των αθλητών μας είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους και τους ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται Καλή Πρόοδο και Καλή Συνέχεια των προσπαθειών τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.