Η Καλλιόπη Βέττα μάγεψε το κοινό στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2018 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής – Δείτε το βίντεο



Μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της η Καλλιόπη Βέττα, στη μουσική εκδήλωση για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, που διοργανώθηκε με επιτυχία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, στο πλαίσιο του εορτασμού της Γενικής Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπό τον γενικό τίτλο “Ένα φεγγάρι αλλόκοτο”.

Την καταξιωμένη τραγουδίστρια με καταγωγή από το Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, συνόδευε στο πιάνο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιάννης Κ. Ιωάννου και στο βιολί ο -επίσης γνωστός- εξαιρετικός Κυριάκος Γκουβέντας (αμφότεροι της αθηναϊκής μουσικής σκηνής).

Στο χώρο του μουσείου προηγήθηκε της μουσικής εκδήλωσης η παρουσίαση-εγκαίνια έκθεσης των έργων του Θερινού Εικαστικού Εργαστηρίου με γενικό θέμα «Με αφορμή το παρελθόν – Σύγχρονα έργα σε ιστορικούς τόπους», και με ειδικό θέμα για το 2018 «Γυναίκα εν οίκω και εν δήμω».

Παράλληλα, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής παρέμεινε ανοιχτό για το κοινό μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Δείτε το βίντεο από το mikovalto.gr (ακούγονται από τη μελωδική φωνή της Καλλιόπης Βέττα τα τραγούδια «Αστέρι μου φεγγάρι μου», «Δρόμοι παλιοί», «Όμορφη πόλη» και «Τζιβαέρι»)

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.