Ανακοίνωση για τις ειδικότητες του Δημόσιου IEK Κοζάνης

To Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κοζάνης (ΔIEK Κοζάνης) που ανήκει στο υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, στις παρακάτω ειδικότητες στο Α΄ εξάμηνο (του Φθινοπωρινού εξαμήνου 2018Β) να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, από την Τρίτη 28/8/2018 έως την Τρίτη 04/09/2018 και ώρα 15.00 στη διεύθυνση http://diek.it.minedu.gov.gr

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠrΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (MARKETING)
ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι με πτυχίο ΤΕΛ, ΤΕΕ Β κύκλου, ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους στο 3ο εξάμηνο στις παρακάτω ειδικότητες εφόσον το πτυχίο τους είναι της αντίστοιχης ειδικότητας.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, παρακαλούμε να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων οι επιτυχόντες υποψήφιοι οφείλουν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής και να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα, στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Κοζάνης.

Κωνσταντίνου Καραμανλή, Τ.Κ.50131, Τηλ.: 2461023816 2461021738 & 2461021739

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης
Ρουσιάδου Στέλλα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.