Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής στις εγκαταστάσεις των ΔΙΑΔΥΜΑ – ΕΔΑΔΥΜ



Τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας απορριμμάτων της ΕΔΑΔΥΜ επισκέφθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Γραμματέα Δημήτρη Καγκελάρη.

Τα μέλη της Ν.Ε. ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Τσίοπτσια και Ματσάκο εκ μέρους των ΔΙΑΔΥΜΑ και ΕΔΑΔΥΜ αντίστοιχα για τη λειτουργία του εργοστασίου και του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας, και των προοπτικών ανάπτυξης των δύο εταιριών για την επίτευξη των διαρκώς αυξημένων στόχων επεξεργασίας απορριμμάτων και ανακύκλωσης για την περιφέρειά μας.

Την ικανοποίηση για τη λειτουργία του εργοστασίου και του ΟΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας εξέφρασε ο Γραμματέας της Ν.Ε., σημειώνοντας ότι «για τον πολιτικό μας χώρο η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων και την υλοποίηση προγράμματος ανακύκλωσης δεν συνδέθηκε ποτέ με υστερόβουλες, μικροπολιτικές επιδιώξεις. Η προστασία του περιβάλλοντος, σε μια επιβαρυμένη Περιφερειακή Ενότητα όπως αυτή της Κοζάνης», κατέληξε, «είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος».

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.