Γιάννης Θεοφύλακτος: «Η απειλή της Ν.Δ. ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλο, θα πλήξει ανεπανόρθωτα το Ν. Κοζάνης και τη Δ. Μακεδονία»

‘Επικίνδυνη’ για τον άξονα Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – Αμυνταίου – Φλώρινας και ιδιαίτερα για τους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους της Δ.Ε.Η. Α.Ε. είναι η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη ότι θα ‘καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου’ (ν. 4387/2017).

Η τυχόν πραγματοποίηση της ‘απειλής’ αυτής του κ. Μητσοτάκη (την οποία ο ελληνικός λαός σίγουρα δεν θα του δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει), θα οδηγήσει σε ευρείες περικοπές στις συντάξεις των υπαλλήλων της ΔΕΗ Α.Ε. και θα ‘βυθίσει στο σκοτάδι’ την περιοχή, καθώς τα εισοδήματα των συγκεκριμένων συμπολιτών μας αποτελούν έναν σοβαρό πόρο για χιλιάδες νοικοκυριά και κρίνονται απαραίτητα ιδιαίτερα κατά τη μετάβαση προς τη μεταλιγνιτική περίοδο.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης επιδεικνύει μένος κατά των εν ενεργεία υπαλλήλων, καθώς και των συνταξιούχων της ΔΕΗ Α.Ε. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής με τις δηλώσεις του (αλλά και τα δείγματα γραφής που έχει δώσει ως υπουργός) και ο κόσμος του Νομού Κοζάνης και της Δ. Μακεδονίας σίγουρα θα τα λάβει αυτά υπόψιν του.

Ο ν. 4387/2017 αντιμετώπισε ιδαιτέρως δυσεπίλυτα προβλήματα των ασφαλιστικών ταμείων, διατηρώντας τις συντάξεις σε αξιοπρεπή επίπεδα, με ανταποδοτικό μάλιστα τρόπο. Επιμέρους πτυχές του που πιθανόν έχουν δημιουργήσει ζητήματα σε ένα ποσοστό των ελευθέρων επαγγελματιών (γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό υπήρξαν ελαφρύνσεις) πρέπει και θα αντιμετωπιστούν, ιδίως τώρα μετά την έξοδο της Χώρας από τα Μνημόνια.

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του

Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)

Γιάννη Θεοφύλακτου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.