Οι πιθανότητες της Ρεάλ για την κατάκτηση του Champions League



Το μουντιάλ της Ρωσίας έχει περάσει πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με τους παίκτες να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με τους συλλόγους τους. Μπορεί ο φίλαθλος κόσμος σε όλο τον κόσμο να ασχολήθηκε και με το παραπάνω με τα όσα διαδραματίστηκαν στα γήπεδα της Ρωσίας ωστόσο η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρέαλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους ήρθε να ταράξει τα ύδατα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετακόμισε στη Μαδρίτη το 2009 προερχόμενος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Ρονάλντο κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της βασίλισσας τα 9 χρόνια παρουσίας του στην ισπανική πρωτεύουσα και να χαρίσει στους μερένγκες 4 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ, 2 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2 UEFA Super Cup και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Για τον ίδιο τα νούμερα είναι εξίσου τεράστια καθώς πρόλαβε σε αυτά τα χρόνια να καταγράψει 438 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ σημειώνοντας 450 τέρματα. Είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τη βασίλισσα και σίγουρα το κενό του είναι δύσκολο να αναπληρωθεί.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πορτογάλο κάτοικο Τορίνο και τις στοιχηματικές εταιρίες να αλλάζουν τα δεδομένα στις αποδόσεις των φαβορί για την κατάκτηση του Champions League της περιόδου 2018-2019. Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα πολλά αστέρια που έχει ακόμα στη σύνθεσή της δεν φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων με τις πιθανότητες να κατακτήσει και πάλι το κύπελλο να μειώνονται αισθητά. Είναι ενδεικτικό πως οι μεγαλύτεροι bookmakers δίνουν την Ρεάλ στην 6η θέση του σχετικού πίνακα με τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και με απόδοση περίπου στο 11.00!

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι ελληνικές εταιρίες στοιχηματισμού με τον Stoiximan να πληρώνει σε απόδοση 11.00 την κατάκτηση του Champions League από τη βασίλισσα. Πάνω κάτω οι ίδιες αποδόσεις και σε άλλες κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες όπως Sportingbet, Betshop και Tipbet. Το ξεκίνημα βέβαια της σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να κάνουν οι Ισπανοί ενδεχομένως να αλλάξει το σκηνικό τις επόμενες εβδομάδες. Ιδιαίτερες αλλαγές μπορούμε να πούμε πως δεν περιμένουμε δεδομένου ότι οι υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό έχουν ενισχυθεί σημαντικά ισχυροποιώντας τη θέση τους στις λίστες των bookmakers.

Στον αντίποδα η Γιουβέντους χρειάστηκε να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη για να κάνει δικό της τον CR7. Οι άνθρωποι της Γιούβε εκταμίευσαν το ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσουν τον Ρονάλντο να μετακομίσει στο Τορίνο. Με τους εκεί συμπαίκτες του θα προσπαθήσει να φέρει και πάλι τη Μεγάλη Κυρία στην κορυφή της Ευρώπης μετά το Champions League του 1996. Πρόκειται για μία σπουδαία πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο 33χρονος πλέον Πορτογάλος και μένει να δούμε αν θα έχει απάντηση και σε αυτή την περίπτωση.

Για τους Μπιανκονέρι τα ποσοστά κατάκτησης του Champions League έχουν εκτοξευθεί. Η Γιουβέντους έχει σταθεροποιηθεί στη 2η θέση πίσω από το μεγάλο φαβορί που ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Σίτι. Η απόδοση είναι αρκετά καλή και πληρώνει 6.75 φορές τα στοιχήματά σας στον Stoiximan. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμα επιμέρους στοιχήματα όπως για παράδειγμα αυτό του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.