Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής στην Κοζάνη



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής, που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου 2018.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις καθημερινές θεματικές βραδιές αφιερωμένες στα Νέα ταλέντα της πόλης, στον μουσικοσυνθέτη Claude Debussy, στην Νεοελληνική Σχολή Συνθετών, στο Ιταλικό Λυρικό Τραγούδι και στους Σύγχρονους συνθέτες.

Με άψογη συνεργασία μουσικών σχολών, μαθητών, καθηγητών και μουσικών καλεσμένων της διοργάνωσης, εκτελέστηκαν έργα πολύ υψηλού επιπέδου, γεγονός που μας δίνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της μουσικής εκπαίδευσης και της διάκρισης μουσικών από την περιοχή της Κοζάνης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με την παρουσία του, το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης και ιδιαίτερα τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Γ. Τζούκα, το ωδείο Δ. Δημόπουλου και τον ίδιο προσωπικά, για την προετοιμασία και οργάνωση του Φεστιβάλ. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης για την παραχώρηση του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης καθώς και για την διαρκή παρουσία τους όλες τις ημέρες των συναυλιών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.