Με τη συμμετοχή νέων από Κοζάνη και Πτολεμαΐδα ολοκληρώθηκε η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας – Δείτε φωτογραφίες



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και για 14η χρονιά, η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Πάνω από 250 νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, καθώς και από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, συναντήθηκαν για μια ακόμα χρονιά, αυτή τη φορά στην Πετρούσα του Δήμου Προσοτσάνης Δράμας.

Εκτός από τις πλούσιες και ενδιαφέροντες ομιλίες που ακούστηκαν όλο το 3ήμερο από διάφορους ομιλητές, πρέπει να σημειώσουμε πως η νεολαία δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει. Τα βραδινά γλέντια μετατράπηκαν σε μεγάλα “μουχαπέτ”, που κρατούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

“100 χρόνια από τη Γενοκτονία: Εγκλήματα Παρελθόντος, Δράσεις Μέλλοντος”

Δείτε μερικά μηνύματα ευχαρίστησης, από εθελοντές που συμμετείχαν και βοήθησαν στην διοργάνωση της συνάντησης:

“Ποιος να σταθεί εμπόδιο σε τέτοια νεολαία; Ποιός να αψηφήσει τέτοιους νέους που υπηρετούν ακούραστα και ανιδιοτελώς θεσμούς τόσο σπουδαίους; Η φωτιά της αναγνώρισης της Γενοκτονίας μας φέτος θεριεύει. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δώσατε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ετοιμαστούμε για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται. Ραντεβού του χρόνου στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Σ.Χ.”

“Ένα δυνατό 3ήμερο έφτασε στο τέλος του! Αυτές τις μέρες μάθαμε πολλά, ακούσαμε πολλά, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και με το καιρό θα γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι συνηρπάξαμε όλοι μα όλοι μαζί από την Αθήνα μέχρι την Θράκη. Η Νεολαία δεν ξεχνά και δεν θα ξεχάσει ποτέ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Ευχαριστούμε όλες τις περιφέρειες που παραβρέθηκαν στην 14η Συνάντηση Νεολαίας. Και ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εμάς τους εθελοντές που είμασταν ακούραστοι. Η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου μέχρι τώρα. Ν.Σ.”

Δείτε τις φωτογραφίες του Ηλία Αθανασιάδη για το KOZANILIFE.GR:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”768″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.