Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου προς το Δήμο Ραφήνας-ΠικερμίουΤο Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου κατά τη συνεδρίαση της 31ης Ιουλίου 2018 αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης προς το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου που πλήγηκε από τις φονικές πυρκαγιές.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να εκφράσουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική και την συμπαράστασή τους στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή και τους πολίτες της Αττικής που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε λίγες ώρες.

Ως Δήμος να συμμετάσχει στο βαρύ πένθος όλων των οικογενειών που απροσδόκητα και αναίτια έχασαν τα προσφιλή τους πρόσωπα με τόσο τραγικό τρόπο και να συνδράμει με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει στους πληγέντες, απαλύνοντας στο μέτρο του δυνατού τον πόνο τους.

Τέλος, να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους εθελοντές διασώστες, αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβέστες και τοπικές αρχές για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών και τη διάσωση πολιτών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Ελευθέριος Τζιλίνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.