Μεγάλη η ανταπόκριση της Κοζάνης για τους πληγέντες της Αττικής – Μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο Κοζάνης



#PrayForGreece

Μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 θα συνεχιστεί η συλλογή των τροφίμων και ειδών άμεσης ανάγκης από τον Δήμο Κοζάνης μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης για τους κάτοικους της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη πολλά είδη πρώτης ανάγκης έχουν ήδη συγκεντρωθεί.

Έπειτα από επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Γιώργο Σιαμπανόπουλο, ο ίδιος δήλωσε:

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για βοήθεια από την Τρίτη 24 Ιουλίου. Έχουν συγκεντρωθεί αρκετά είδη πρώτης ανάγκης. Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν σταδιακά τα είδη αυτά. Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής θα ενημερώσουμε τον κόσμο για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει».

Η συλλογή των τροφίμων γίνεται στους χώρους της Κεντρικής Πλατείας δίπλα από το βρεφοδωμάτιο.

Λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε η χώρα από την τραγωδία στην Αττική, η σημαία στο Δημαρχείο Κοζάνης κυματίζει μεσίστια.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που έσπευσε το πρωί της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018 στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή, σύλλογοι, φορείς αλλά και επιχειρήσεις της Κοζάνης ξεκίνησαν τον δικό τους αγώνα για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και όχι μόνο.

Κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.