Με τη συνοδεία των ΜΑΤ ξεναγήθηκαν τα στελέχη Τσέχικης εταιρίας στον ΑΗΣ ΜελίτηςΜε την συνοδεία ενός Λεωφορείου ΜΑΤ (έξω από την πύλη ) και Φουσκωτών της Ασφάλειας, έγινε μία καταδρομικού τύπου επιχείρηση ξενάγησης των στελεχών της Τσέχικης εταιρίας που είναι υποψήφια να αγοράσει τον Αης Μελίτης.

Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Διευθύνων Σύμβουλος της Νέας πλέον εταιρίας Λιγνιτική Μελίτης ΑΕ Μάγγος Κ. με την βοήθεια του διευθυντή Παπαβραμίδη Δ. το έπαιξε ΜΑΓΚΑΣ και ολοκλήρωσε τον κύκλο των ξεναγήσεων των υποψήφιων αγοραστών, φέρνοντας τους επίδοξους αγοραστές ΑΠΟΓΕΥΜΑ με την συνοδεία των Σωμάτων Καταστολής (οι πέντε προηγούμενες απέτυχαν παταγωδώς λόγω της αντίδρασης των εργαζομένων).

Είναι δε τόσο προσηλωμένος στο θεάρεστο έργο που πάει να ολοκληρώσει που προέβλεψε και προστασία ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, με σκοπό να προλάβει τις αντιδράσεις που ίσως προέβαλαν οι εργαζόμενοι της βάρδιας.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!
ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ και ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ (αποεπένδυση οι λεξιπλάστες της Αριστερής συγκυβέρνησης Συριζανελ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ!

Θα μας Βρίσκετε μπροστά σας Νέοι Εφιάλτες!

Γραφείο τύπου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ Δ .Ε .Η

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.