Ερώτηση – επισήμανση από τον Μιχάλη Ραμπίδη για το δικαίωμα της Κυβέρνησης να χαράζει η ίδια την πολιτική τηςΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ; (με λίγα λόγια & σταράτα)

Η Ελληνική κυβέρνηση από τις 21 Αυγούστου αποκτά το δικαίωμα να χαράζει η ίδια την πολιτική της;

– ΝΑΙ λέει (χθες) ο Υπ. Εσωτερικών κ Π. Σκουρλέτης με τις φράσεις:«αποκτάμε βαθμούς ελευθερίας», «περιθώρια πρωτοβουλιών». ΝΑΙ προείπαν και άλλα κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

– ΟΧΙ λέει (χθες στο “ΒΗΜΑ”) ο Υφ. παρά τον πρωθυπουργό κ Δ. Λιάκος: Αν δεν έχουμε το πλεόνασμα στον ΕΦΚΑ και συνεννόηση με τους δανειστές στο πλαίσιο του Eurogroup.

– Ακόμα και τα κόμματα του Λοβέρδου-Κουτρουμάνη (της Φώφης) & Βρούτση (του Κυριάκου) που έκοψαν 12 φορές τις συντάξεις, ξύπνησαν και καταθέτουν τροπολογίες κατάργησης των περικοπών.

Πάρτε το χαμπάρι εσείς στην κυβέρνηση:Αν δεν καταργήσετε τις διατάξεις για τις συντάξεις καθαρά και χωρίς αστερίσκους, αν δεν τροποποιήσετε τις απαράδεκτες συντάξεις χηρείας και αν δεν αποκαταστήσετε το ΕΚΑΣ (με όποιον τρόπο) για τους πάμφτωχους χαμηλοσυνταξιούχους, χωρίς περιστροφές, κάντε αίτηση συνταξιοδότησης από την πολιτική.

Μιχάλης Ραμπίδης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ερώτηση – επισήμανση από τον Μιχάλη Ραμπίδη για το δικαίωμα της Κυβέρνησης να χαράζει η ίδια την πολιτική της

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.