Επικίνδυνη και πρόχειρη κατασκευή στο οδόστρωμα της Παύλου Μελά – Δείτε φωτογραφίες



Του Μιχάλη Αγραφιώτη:

«Κόμβος Μοναστηρίου με Παύλου Μελά. Ίσως ο δρόμος με τη μεγαλύτερη κίνηση στην πόλη της Κοζάνης.

Μετά από τόσες μέρες που περνάω από το συγκεκριμένο σημείο και βλέπω πως ακόμα παραμένει η ίδια κατάσταση, θεωρώ ότι έχει περάσει πολύς καιρός που καταπονούνται τα λάστιχα των αυτοκινήτων από την πρόχειρη κατασκευή η οποία είναι επικίνδυνη και κοντεύει να διαλυθεί.

Θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να αναλάβουν άμεσα την αποκατάσταση του δρόμου».

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

7 σχόλια στο άρθρο “Επικίνδυνη και πρόχειρη κατασκευή στο οδόστρωμα της Παύλου Μελά – Δείτε φωτογραφίες

    1. Το Πούλιτζερ που γράφεις, αποκλείοντας του να ξέρεις τι λες, είναι βραβείο για το οποίο αγωνίζονται όλοι οι δημοσιογράφοι να κερδίσουν σ’όλοι τους τη ζωή και ελάχιστοι έχουν την ευτυχία να το πετύχουν. Ο Αγραφιώτης καταγράφοντας τα ΄καθημερινά γεγονότα δεν νομίζω ότι το τρέφει κάποια ουτοπία ότι το διεκδικεί και αυτό γιατί ζει στην πραγματικότητα και όχι στον κόσμο της φαντασίας. Η προσφορά των δημοσιογράφων που εργάζονται για την καθημερινή ενημέρωση μας δεν μειώνεται αν δεν πάρουν το Πούλιτζερ. Αν κάποτε το καταφέρουν αυτό θα είναι το καλύτερο, Στα σίγουρα όμως θα πρέπει να κοιταχτείς για την κακεντρέχεια σου. Αν κρίνω από το δεικτικό τρόπο που γράφεις και απαντάς στον εαυτό σου πρέπει να είσαι του “δημοσιογραφικού σιναφιού” χαμηλότερου επιπέδου και ζηλεύεις. Δεν κρύβεται …. αλλά δεν πειράζει. Εσύ προφανώς δεν βλέπεις την μύτη σου αν σου πέσει, τις λακκούβες στο δρόμο θα δεις? Συνέχισε Μιχάλη απτόητος. Εμείς δεν θέλουμε να ζούμε σε πόλη με “πηγάδια” στους δρόμους! Εσύ και οι όμοιοι σου που θέλετε να ζείτε …. αλλάξτε πόλη!

  1. οταν δει ο ελληνας καποιο εργο κλαιγεται. οταν δεν γινεται καποιο εργο παλι κλαιγεται. τι θα γινει δηλαδη;

    1. Αν βρεις κάποιον που κλαίγεται όταν γίνονται έργα, γράψε μας το όνομα του να τον μάθουμε και εμείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.