Αφιέρωμα Γάμος – Βάφτιση 2018 στην Κοζάνη: Σκηνοθετώντας την ωραιότερη ημέρα της ζωής σας!



Αναμφισβήτητα την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας θα θέλατε να τη διηγηθείτε στα παιδιά σας και να μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας ως η ωραιότερη ταινία που είδατε ποτέ με πρωταγωνιστές εσάς φυσικά!

Με αφορμή, λοιπόν, το αφιέρωμα γάμου το KOZANILIFE.GR πρόκειται να σταθεί δίπλα σας ως συντονιστής σκηνοθετώντας βήμα βήμα τον δρόμο για την παντοτινή ένωση.

Το KOZANILIFE.GR συνάντησε επαγγελματίες της περιοχής που διακρίνονται για την άψογη δουλειά τους, τον επαγγελματισμό τους και τη μοναδικότητά τους.

Μία ενιαία κλωστή τυλίγεται επιδέξια γύρω τους για να εναρμονίσουν τις κινήσεις σας προκειμένου η προετοιμασία του γάμου να καταστεί εύκολη και ευχάριστη υπόθεση δίχως άγχος. Ακολουθήστε το νήμα για μία μοναδική ημέρα φτιαγμένη από λάμψη, μαγεία και όνειρο.

Η διοργάνωση του γάμου ξεκινά!

Φώτα! 3, 2, 1 Action!


Α΄ Σκηνή

Το κυκλικό σχήμα των βερών σηματοδοτεί την τέλεια ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων, την αγάπη που δεν έχει αρχή και τέλος, ενώ το ρολόι υπενθυμίζει ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος όσο η αγάπη. Και επειδή η επιλογή τους μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, ο οίκος «Christos Nioplias Jewellery» και το «Κέντρο Ωρολογιού & Μπαταρίας Παπαθεοδώρου» τη μετατρέπει σε μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Christos Nioplias Jewellery: Η επισφράγιση της αγάπης

Το κόσμημα είναι η συνάντηση της ύλης και του χρόνου, ένα μαγικό σύμβολο τελειότητας και αφθαρσίας, είναι η συνάντηση στον οίκο «Christos Nioplias Jewellery». Σε ένα κοσμηματοπωλείο σύγχρονης αισθητικής, κοσμήματα από χρυσό με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους αποτυπώνουν τη διαχρονικότητα και τη σύγχρονη δημιουργία. Γυναικείο και ανδρικό κόσμημα, βέρες και μονόπετρα, πραγματικά κομψοτεχνήματα, επισφραγίζουν την αγάπη των μελλονύμφων. Με επιμονή στην υψηλή ποιότητα και αφουγκραζόμενοι τις νέες τάσεις και τις ανάγκες της εποχής μεταβείτε σε έναν μαγικό χρυσό κόσμο. Γιατί ό,τι είναι χρυσός έχει αξία και διάρκεια στον χρόνο.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”731″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Christos Nioplias Jewellery
Μ.Αλεξανδρου 16, Κοζάνη
Τηλ.: 2461028700
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Κέντρο Ωρολογιού & Μπαταρίας Παπαθεοδώρου: Ο χρόνος και οι στιγμές σε ένα ρολόι

Από την κορυφή των ψηλότερων βουνών έως τις βαθύτερες περιοχές του ωκεανού ρολόγια υψηλής αισθητικής έχουν συνοδεύσει εξερευνητές και επιτεύγματα σε όλο τον κόσμο, ένα συναισθηματικό σύμβολο που φέρει στη ζωή εξαιρετικές στιγμές. Ο χρόνος μετρά ποιοτικά στο «Κέντρο Ωρολογιού & Μπαταρίας Παπαθεοδώρου» με ρολόγια που αντιπροσωπεύουν την κομψότητα και τον μινιμαλισμό. Ρολόγια για άνδρες και γυναίκες που φιλοδοξούν να γίνουν κομμάτι σημαντικών περιστάσεων, ρολόγια που αντέχουν στον χρόνο, έργα τέχνης χειρός. Επιλέξτε το ρολόι σας μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή επώνυμων ρολογιών με την εγγύηση των επίσημων αντιπροσωπειών.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”733″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Κέντρο Ωρολογιού & Μπαταρίας Παπαθεοδώρου
Συντεχνιών 6, Κοζάνη
Τηλ.: 24610 34048
www.to-roloi.gr


Β΄ Σκηνή

Event Plaza: Η είσοδος στην πολυτέλεια

Η πόρτα ανοίγει και το απέραντο πράσινο στήνει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για την αρχή μιας περιόδου μεγάλης ευτυχίας! Τόσο μαγευτικά, τόσο κοντά! Με αύρα και φινέτσα της σύγχρονης εποχής, το φωτεινό φουαγιέ, άψογα διακοσμημένο με ζεστό ξύλο, εντυπωσιάζει κάθε προσκεκλημένο. Ο κήπος με τη μοναδική ατμόσφαιρα και την πισίνα διαμορφώνουν το ιδανικό σκηνικό για τη φιλοξενία του σημαντικότερου ραντεβού της ζωής σας και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε ένα περιβάλλον όπου συνδυάζεται η τέχνη της φιλοξενίας, η εμπειρία της διοργάνωσης και το άψογο σέρβις συναντάται η διακριτική πολυτέλεια, το τέλειο σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”734″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Event Plaza
5o χλμ Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας / Πετρανά Κοζάνης
Τηλ.: 2461020250
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Γ΄ Σκηνή

Κυκλάμινα και ορχιδέες, ένα τσέλο και 3 βιολιά και δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Σαγηνευτικά νυφικά και φορέματα δεξίωσης φέρουν την αίγλη, την αβίαστη κομψότητα και τη χάρη μιας άλλης εποχής, κυριακάτικα πρωινά λες και η πόλη απολαμβάνει κλασική μουσική ντυμένη με τα καλά της.

Heaven’s Wedding: Μία υπογραφή με άρωμα αριστοκρατίας

Βαρύτιμα νυφικά στέκουν άφθαρτα και υπέροχα στον χρόνο που εντυπωσιάζουν με τη γλυπτική τους απλότητα. Μία υπογραφή με άρωμα αριστοκρατίας στο «Heaven’s Wedding». Δαντέλες, μεταξωτά υφάσματα, χειροποίητα κεντήματα, αλλά και vintage και ρετρό τάσεις, ένα συνονθύλευμα ευφάνταστων δημιουργιών υψηλής ραπτικής επώνυμων σχεδιαστών, μία επιλογή σύμφωνα με το στιλ της μελλόνυμφης και τις συμβουλές των ειδικών για να προβληθεί η έντονη και πάντα διαχρονική θηλυκότητα. Από τη γενική ιδέα στη σύλληψη αυτής και έπειτα στην ολοκλήρωσή της, νυφικές δημιουργίες, βαπτιστικά πακέτα και πρωτότυπες ιδέες διοργάνωσης και στολισμού προσδίδουν μοναδική αισθητική και ποιότητα!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”735″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Heaven’s Wedding
Εκαταίου Μιλησίου 7 – Συνοικία Πλατάνια Κοζάνης
Τηλ.: 2461049234
www.heavenswedding.gr


Έλλη: Ένα απαράμιλλο στιλ για τη γυναίκα του 21ου αιώνα

Μία γιορτή πολλαπλών επιρροών μόδας, ένας ύμνος αγάπης για τις καμπύλες της γυναίκας. Πολυτελή νυφικά φορέματα, αέρινα, ρομαντικά και ανάλαφρα, φίνες δαντέλες, μουσελίνες και χειροποίητα κεντήματα αγκαλιάζουν αρμονικά σαν πέπλο πεπρωμένου το σώμα της κάθε νύφης, αναδεικνύοντας συγχρόνως με ευαισθησία, αρμονία και φινέτσα την προσωπικότητα της καθεμιάς ξεχωριστά. Τουαλέτες υψηλής ραπτικής και σε μεγάλα μεγέθη, φορέματα από σατέν, αέρινα σιφόν, ταφτά, οργαντίνα με διακόσμηση από πέτρες, παγιέτες, δαντέλα σε πολλά χρώματα και μήκη πρόκειται να κλέψουν την παράσταση στις κοινωνικές εκδηλώσεις χαρίζοντας λάμψη και πολυτέλεια.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”736″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Γυναικεία Ένδυση «Έλλη»
Μεγ. Αλεξάνδρου 16, Κοζάνη
Τηλ.: 2461022657
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Δ΄ Σκηνή

Το νυφικό χτένισμα και το μακιγιάζ αποτελούν την πινελιά που συμπληρώνει τη λάμψη της νύφης και την κάνει να ξεχωρίζει, αρκεί να πραγματοποιείται από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Splendid Studio Hair: Η τέχνη της γλυπτικής

Η φαντασία γίνεται στοιχείο δημιουργικότητας, η δημιουργία έκφραση ιδεών, συναισθημάτων αλλά και πεποιθήσεων στο… «Splendid Studio Hair»! Καλλιτέχνες συνεπαρμένοι από την τέχνη τους, δύσκολα χαρακτηρίζονται μόνο κομμωτές αφού η δουλειά τους θυμίζει γλυπτική, έρχονται να παρουσιάσουν χτενίσματα από άλλες εποχές και όχι μόνο! Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις των διεθνών hair stylist δίνεται η λύση για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Περίτεχνα καλλιτεχνήματα ή φυσικές μπούκλες κοσμούν το κεφάλι αναδεικνύοντας το νυφικό, και το Splendid γίνεται η προέκταση του εαυτού σας.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”737″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Splendid Studio Hair
Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Κέντρο Αισθητικής Spirit: Το πορτρέτο της νύφης

Ο καμβάς είναι το πρόσωπο, και τα εργαλεία του «Spirit» η άρτια τεχνική, τα πινέλα και η αγάπη για την ομορφιά. Η προσωπική φιλοσοφία έγκειται στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς σμιλεύοντας το πρόσωπο και δημιουργώντας ένα πορσελάνινο δέρμα χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά. Σαγηνευτικά βλέμματα, αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα και χαμόγελα που καθηλώνουν. Προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος γίνονται ο απόλυτος σύμμαχος της ομορφιάς από τις πιο επώνυμες εταιρείες καλλυντικών. Κλείστε τα μάτια, απελευθερώστε το πνεύμα και αντικρίστε το αποτέλεσμα!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”738″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Κέντρο Αισθητικής Spirit – Ράνια Σπυρίδου
Σμύρνης 30 & Νικομηδείας
Τηλ.: 2461037036
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Ε΄ Σκηνή

Εκτός από το νυφικό, το χτένισμα και το μακιγιάζ, σημαντικό στοιχείο αποτελεί το ύφος που θέλετε να προσδώσετε στον γάμο σας μέσα από τον στολισμό και τη νυφική ανθοδέσμη. Όλα θα πρέπει να συνδυαστούν αρμονικά με τη συμβολή πάντα των ειδικών, οι οποίοι εμπνέονται από τη ζωή σας αποτυπώνοντας το όνειρο με συνθέσεις απαράμιλλου κάλλους.

Δημιουργίες Like a Dream: Η αποτύπωση του ονείρου

Έχεις την ομορφιά των ανθρώπων, έχεις την ομορφιά του χώρου και των ιδεών… Έχεις χρώμα και απλά ζωγραφίζεις και αποτυπώνεις συναισθήματα. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, προσεγμένες πινελιές, πανδαισία χρωμάτων που σε προκαλούν να χορέψεις αυτό τον χορό μαζί τους. Μαγεία εν λευκώ; Ή χρυσές λεπτομέρειες; Και τι προκύπτει; Αριστουργήματα αναλλοίωτα στον χρόνο και χαραγμένα στη μνήμη. Ελάτε μαζί μου και δείτε τον κόσμο μέσα από τις «Δημιουργίες Like a Dream». Προσκλητήρια και μπομπονιέρες, φορέματα βαπτίσεων για μαμά και κόρη… Είναι ο τρόπος τους να δείχνουν μια άλλη οπτική των πραγμάτων. Δεν μεταμορφώνουν ζωές, μεταμορφώνουν, όμως, στιγμές σαν όνειρο.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”753″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Δημιουργίες Like a Dream
Ξενοφώντος 4, Κοζάνη
Τηλ.: 6972915120
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Fairytale Olia: Έμπνευση από τη ζωή σας

Μία δουλειά αφιερωμένη στα όνειρα των νέων ζευγαριών… Μία λέξη, ένα χρώμα, μία εποχή, ένα θέμα αρκούν για να καθοδηγήσουν όλη τη διαδικασία της διακόσμησης. Ξεκινώντας από το προσκλητήριο, το προμήνυμα της χαράς και της συγκίνησης, και τη θεματική μπομπονιέρα έως τα εντυπωσιακά χειροποίητα σκηνικά προσαρμοσμένα στην αρχική ιδέα και την προσωπικότητά σας. Μία έκφραση δημιουργικότητας και φαντασίας που αποτυπώνεται μέσα από τα χέρια. Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή της επαφής για να σκηνοθετήσει με απόλυτη ευθύνη μία τελετή που θα δημιουργήσει παραμυθένιες αναμνήσεις.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”740″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Fairytale Olia
Ιπποκράτους 2, Κοζάνη
Τηλ.: 2461101193
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


Ανθοπωλείο Τσαμπούρης: Συνθέσεις απαράμιλλου κάλλους

Νυφική ανθοδέσμη με πρωτέα, pink pepper, ευκάλυπτο, ροζ τριαντάφυλλα και αστίλβη ή ρομαντική νυφική ανθοδέσμη με βουκαμβίλια και στάχυ; Η ανθοδετική και η διακόσμηση μετατρέπονται σε τέχνη με συνδυασμούς και τρόπους παρουσίασης που θυμίζουν editorial περιοδικού. Το ανθοπωλείο «Τσαμπούρης», άρρηκτα συνδεδεμένο με την καλαισθησία και την ποιότητα, συναντά το σύγχρονο design, τη λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου και τις σωστές συνθήκες συντήρησης και αποστολής λουλουδιών.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”741″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Ανθοπωλείο Τσαμπούρης
Π. Μελά 12, Κοζάνη
Τηλ.: 2461 032713
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ


ΣΤ΄ Σκηνή

Η γαμήλια τούρτα, σύμβολο ευημερίας και καλοτυχίας καθώς και γονιμότητας, και τα κεράσματα με τη σειρά τους αποτελούν ένα αναπόσπαστο στοιχείο του γάμου σας. Εσείς δεν έχετε παρά τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και γεύσεις.

Bakery – Patisserie deux K: Κάθε γωνιά, ένα γλυκό στολίδι

Τέσσερα καταστήματα, σε τέσσερις γωνιές της πόλης, βγαλμένα από παραμύθι, ξεπηδούν μπροστά μας, και ξύλινα ντουλάπια από παλιές νοικοκυρές ξεκλειδώνουν για να στολίσουν τον γάμο σας. Μία λαχταριστή πανδαισία από αμέτρητα είδη γλυκισμάτων, τσουρέκια, βουτήματα, γλυκά, τούρτες, κέικ, κεράσματα, νηστίσιμα, όλα φτιαγμένα με σπιτικές συνταγές υψηλής διατροφικής αξίας. Μία εμπειρία ενός αιώνα ζύμωσης νόστιμων επιθυμιών, ένας τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας στους καλεσμένους σας.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”742″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

deux Kk – Κατερίνα Κορκά
1) Βερμίου 22 | Τηλ.: 2461032600 | Κοζάνη
2) Παύλου Μελά 2 | Τηλ.: 2461033160 | Κοζάνη
3) Αιόλου 1 | Τηλ.: 2461021301 | Κοζάνη
4) Μακρυγιάννη 2 | Τηλ.: 2461049900 | Κοζάνη
www.deuxk.gr


Cup Cake: Η γεύση της ευτυχίας

Στο πιο γλυκό κατάστημα της περιοχής γλυκίσματα με ολόφρεσκα υλικά φτιαγμένα με μεράκι σάς περιμένουν. Μοναδικές τούρτες, γλυκά για γάμο και βάπτιση, λαχταριστά cupcakes, καθώς και ένα σωρό άλλα εδέσματα και ροφήματα συνοδεύουν κάθε αγαπημένη σας συνήθεια, ενώ στις πιο μοναδικές στιγμές σας το κατάστημα «Cup Cake» φροντίζει να βρίσκεται δίπλα σας… γλυκά δίνοντας γεύση στην ευτυχία σας! Η ευτυχία σας δεν έχει όριο, ούτε αυτά που μπορούν να φτιάξουν για εσάς! Μοιραστείτε το όνειρο μαζί τους και θα ανακαλύψουν τη γεύση της δικής σας ευτυχίας.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”743″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Cup Cake
Μακρυγιάννη 27 (πιο κάτω από τον ΟΑΕΔ)
Τηλ.: 2461036421
Βρείτε το στο Facebook – Κλικ εδώ


Λάτσκος: Ένα όνομα, πολλές νόστιμες επιλογές

78 χρόνια περίπου κοντά σας, πάντα φρέσκος, πάντα ανανεωμένος, πάντα δικός σας. Η ημέρα του γάμου σας γίνεται γλυκιά με άρωμα παράδοσης, χαραγμένη στη μνήμη για πάντα. Διαφορετικές νόστιμες προτάσεις, απίθανο παγωτό με αγνά υλικά, frozen yogurt, γλυκίσματα, ποπ κορν και άλλες ιδιαίτερες επιλογές εδεσμάτων. Πάντα η αφορμή για ραντεβού στον απόλυτα ανανεωμένο χώρο, τώρα η αφορμή και το σημείο αναφοράς των δικών σας στιγμών. Εξέλιξη και παράδοση μαζί κάνουν τις κουβέντες των ανθρώπων να ηχούν γλυκά.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”744″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Λάτσκος
Ειρήνης 11, Κοζάνη
Τηλ.: 2461029737 και 2461040801
Περισσότερα για το κατάστημα Λάτσκος – Κλικ εδώ


Τελευταία σκηνή

Και επειδή τα ωραιότερα παραμύθια έχουν και εικόνες, το KOZANILIFE.GR κλείνει το αφιέρωμα γάμου με ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού, τα κλικ των στιγμών σας!

Studio Kaplanoglou: Η τέχνη των στιγμών

Ένας αφηγητής σημαντικών στιγμών, ένα οπτικό ημερολόγιο, για να περιγράψει την πιο όμορφη ημέρα. Μία νέα ιστορία ξετυλίγεται δίνοντας μορφή σε ό, τι δεν ειπώθηκε. Νέα ίχνη προσανατολισμού θα αναδυθούν μέσα στον κόσμο. Στιγμές ιδιαίτερες θα περνούν από μπροστά σας ξανά και ξανά με την ίδια ένταση όπως και την πρώτη φορά, ένα προϊόν των δικών σας συναισθημάτων και της τεχνικής της ομάδας. Μέσα από οργανωμένες διαδικασίες και σωστό σχεδιασμό συνυπολογίζοντας και κατανοώντας τις ανάγκες του πελάτη ορίζουν το budget, προσφέρουν ευέλικτες λύσεις και συμβουλές για τη δημιουργία ενός pre-plan του γάμου σας. Δημιουργήστε τη δική σας κινηματογραφική ιστορία και φυλάξτε την για πάντα.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”732″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Φωτογραφείο Καπλάνογλου
11ης Οκτωβρίου 27, Κοζάνη
Τηλ.: 2461036562
www.kaplanoglou.com


Τώρα το KOZANILIFE.GR γίνεται θεατής για να παρακολουθήσει το δικό σας έργο!

Και εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε τον ωραιότερο γάμο που έγινε ποτέ, δίχως άγχος.

Σύνταξη – Επιμέλεια κειμένων: Σάννα Νάνου
Επιμέλεια αφιερώματος: Αργυρώ Ζιάμπα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.