Λάτσκος: Ένα όνομα, μια παράδοση 60 ετών! Τώρα και delivery στο σπίτι σας!



Λάτσκος: Ένα όνομα, μια παράδοση 60 ετών! Τώρα και delivery στο σπίτι σας!

Με περισσότερο από μισό αιώνα το κατάστημα Λάτσκος, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει μεγαλώσει γενιές κόσμου αυτής της πόλης.

latskosproto500

Σταθερά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην “βόλτα”, που ‘λέγαν οι παλιοί, παραμένει αναλοίωτο στο χρόνο, σταθερό όμως στις αξίες τις οποίες δημιούργησε με συνέπεια και αγάπη προς τον κόσμο.

Δεν υπάρχει κανείς, που να μην έχει φάει το κλασικό σπέσιαλ σάντουϊτς, παγωτό, ξηρούς καρπούς, πασατέμπο και “φούσκες”, από το κατάστημα “Λάτσκος”.

Η “παράδοση”  τώρα έρχεται και στο σπίτι σου: Νέα υπηρεσία delivery από το κατάστημα Λάτσκος. Παραγγείλτε τα προϊόντα που θέλετε και σας τα φέρνουμε στο σπίτι!

latskos500 250

Το κατάστημα Λάτσκος είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα στην πόλη, με παράδοση και συνέπεια στον πελάτη. Πλούσια κάβα ποτών και κρασιών από όλη την Ελλάδα, θα τα βρείτε στα 2 κατάστηματά μας, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε, μία μεγάλη ποικιλία ειδών ζαχαροπλαστικής, ξηρών καρπών, παγωτά καθώς και μία τεράστια ποικιλία δώρων, που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, για μία επίσκεψη!

Αναλαμβάνουμε: Βαφτίσεις, Γάμους, Εκδηλώσεις

Λάτσκος – Ξηροί καρποί | Ποτά | Σάντουϊτς | Γλυκά | Κάβα
Τηλέφωνα Παραγγελιών: 2461029737 και 2461040801
What’s up: 6971695940
Ωράριο Delivery: 18:00 – 00:00
Ελάχιστη παραγγελία 5 ευρώ

2 σχόλια στο άρθρο “Λάτσκος: Ένα όνομα, μια παράδοση 60 ετών! Τώρα και delivery στο σπίτι σας!

  1. Ειδοποίηση: Λάτσκος στην Κοζάνη: 60 και πλέον χρόνια ιστορίας και παράδοσης! | KOZANILIFE.GR

  2. Ειδοποίηση: Παγωτό Λάτσκος: 76 χρόνια παράδοσης και ποιότητας στην παρασκευή αγνού παγωτού | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.