Βίντεο: Έπεσε η αυλαία της φετινής χρονιάς του Δ.Ω.Κ.Στην αυλή του Δημοτικού Ωδείου επέλεξαν να κλείσουν το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου, την αυλαία της φετινής χρονιάς, μαθητές και καθηγητές (Ορχήστρα Δωματίου) και να ευχηθούν Καλό Καλοκαίρι, σε πείσμα των άσχημων καιρικών και άλλων γενικότερα συνθηκών.

Σε μια αυλή που είναι πάντα φιλόξενη, μετά την μπόρα που άφησε το άρωμα των πεύκων, οι μελωδίες γαλήνεψαν τις ψυχές μας και μας ταξίδεψαν.

Ήταν ο πιο ωραίος τρόπος να πούμε τον «Επίλογο» σε μια χρονιά που είχε κόπο, αγωνία, ένταση, υπέροχες ερμηνείες και διακρίσεις.

 

Το Δ.Ω.Κ. τη φετινή χρονιά αύξησε τους μαθητές του, μείωσε τα δίδακτρα, δημιούργησε νέα τμήματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε άλλες κατηγορίες ανθρώπων με αγάπη στη μουσική (ενήλικες) να πλαισιώσουν τα τμήματα μουσικών οργάνων κλασικής, τζαζ και παραδοσιακής μουσικής που λειτούργησαν με μεγάλη επιτυχία. Αξίζει ν’ αναφερθούμε ιδιαίτερα στην νεοσυσταθείσα Μικτή Χορωδία (εφήβων και ενηλίκων) που έκανε φέτος, μετά από ολιγόμηνη προετοιμασία, μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στα πολλά και ποικίλα τμήματα που λειτουργούν στο Δ.Ω.Κ. συγκεντρώνουν όλο και περισσότερους μαθητές και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Αναδεικνύουν ταλέντα και αναβαθμίζουν τα μουσικά δρώμενα της πόλης κι αυτό το θεωρούμε ως την μεγαλύτερη επιτυχία.

Η χρονιά έκλεισε και με την άριστη επίδοση των μαθητών που πήραν τα πτυχία τους στις εξετάσεις του Ιουνίου και τους συγχαίρουμε:

ΠΤΥΧΙΟ ΦΛΑΟΥΤΟΥ: Τανή Χριστίνα – Θέκλα
ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗΣ: Κουκουμπέσης Γ., Βασιλοπούλου Ελ., Παπαοικονομόμου Γ., Σταμπολίδου Ευδ., Ιακωβίδης Κ., Μπάρπας Αρ.
ΠΤΥΧΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ: Παπαβασιλείου Θ., Λάμπρου Αργ., Τριανταφύλλου Δ., Γκούμα Γ., Θεοφύλακτος Γ., Καλαμπούκα Ευαγ., Χατζημουρατίδου Ε., Ντομοπούλου Θ., Καλύβα Μ.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.