Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κατάληψη στον ΑΗΣ Μελίτης – Ανακοίνωση του Σωματείου «Ένωση» και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

 

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κατάληψη στον ΑΗΣ- ΜΕΛΙΤΗΣ, αποτρέποντας για άλλη μια φορά την είσοδο στους υποψήφιους Ψευτό – επενδυτές.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η « ΕΝΩΣΗ », με το συντονισμό της ΓΕΝ.Ο.Π / ΔΕΗ – ΚΗΕ, από την πρώτη μέρα, δεν επιτρέψαμε στους εκπροσώπους των εταιριών που ενδιαφέρονται για την αγορά των λιγνιτικών μονάδων, να περάσουν την πύλη του σταθμού.

Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και την επιχείρηση, που χτίστηκε με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Στόχος μας είναι:
Να καταφέρουμε ο απαράδεκτος και καταστροφικός νόμος 4533/2018 που ψηφίστηκε από την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μείνει στα χαρτιά.
Να αποτρέψουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει του ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΔΕΗ.

Για να πετύχουμε αυτά που προαναφέρουμε, θα πρέπει να έχουμε και την στήριξη των συναδέλφων (συνταξιούχων) και μη, που διορίστηκαν στο Δ/Σ της Λιγνιτικής ΑΗΣ-ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε.

Θα πρέπει να πράξουν τα δέοντα και γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι αυτά……….. και όχι να τρέχουν πίσω από τους υποψήφιους επενδυτές.

Τέλος, θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στους υποψήφιους ΨΕΥΤΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και να μην το αγνοήσουν ότι, στην περιοχή ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Οι «επενδυτές» θα βρίσκουν πάντα κλειστές τις πύλες των λιγνιτικών μονάδων

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ Μελίτης έδειξαν στους «επενδυτές» ότι είναι ανεπιθύμητοι και πως στις πύλες και στις εγκαταστάσεις των λιγνιτικών μονάδων θα υπάρχουν πάντα , ανυποχώρητοι και ανένδοτοι, εργαζόμενοι και πολίτες.

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε: Όσο εκείνοι επισκέπτονται τις προς πώληση μονάδες , τόσο εμείς θα πυκνώνουμε τις γραμμές μας και θα στέλνουμε το μήνυμα πως αυτός ο νόμος θα ακυρωθεί στην πράξη!

Σήμερα, οι «επενδυτές» περιορίστηκαν σε …επισκέψεις στα χωράφια πέριξ του ΑΗΣ Μελίτης. Ας γνωρίζουν ότι δεν θα κουραστεί κανείς. Οι εργαζόμενοι εκεί θα είναι πάντα μπροστά για να εμποδίσουν το «εθνικό έγκλημα» του ξεπουλήματος των λιγνιτικών μονάδων σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αλλά και οι τοπικές κοινωνίες – με αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων και των φορέων της Αυτοδιοίκησης – έχουν δημόσια δεσμευτεί ότι «δεν θα παραδώσουμε τα κλειδιά των μονάδων»!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.