Splendid Studio Hair: Αλλάξτε το DNA των μαλλιών σας με τη νέα επαναστατική θεραπεία



Αλλάξτε το DNA των μαλλιών σας με τη νέα ολοκαίνουρια και επαναστατική θεραπεία κερατίνης που θα βρείτε στο κομμωτήριο Splendid Studio Hair στην Κοζάνη.

Η νέα θεραπεία κερατίνης Trinity Haircare, αναδομεί και επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ τα μαλλιά σας αποκτούν μία υγιή και λαμπερή εικόνα.

Αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα είναι η τέλεια εικόνα και τέλεια εικόνα χωρίς όμορφα και υγιή μαλλιά, δεν μπορεί να υπάρξει.

Η απάντηση στην αναδόμηση των κατεστραμμένων μαλλιών είναι η νέα θεραπεία που αλλάζει το DNA των μαλλιών σας και βρίσκεται εδώ κοντά, στοSplendid Studio Hair… εσείς θα πείτε όχι;

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς του κομμωτηρίου και τη Hair Stylist Ρούσσα Παπαϊωάννου για τη νέα θεραπεία Trinity Haircare και δώστε μία ευκαιρία στα μαλλιά σας να λάμψουν όσο ποτέ!

Με την νέα θεραπεία κάνουμε αναδόμηση της τρίχας με κερατίνη για να έχουμε πιο δυνατά ,υγιή και μαλλιά γεμάτα λάμψη!

 

Επαναφερετε το DNA των μαλλιων σας με την θεραπεια κερατινης TRINIFORCE!!Trinity haircare Hellas-Cyprus Petros Nantsis! SPLENDID STUDIO HAIR..

Δημοσιεύτηκε από Splendid Studio Hair στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

 

Splendid Studio Hair
Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223
Βρείτε το στο Facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.