Συνεχίζονται οι δωρεές του κόσμου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί από καρδιάς:

Τον Ποντιακό Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου για τη δωρεά του, η οποία αφορά είκοσι δύο (22) μαξιλάρια, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής.

Το κατάστημα «Ιωαννίδης Α.Ε.» για τη δωρεά ενός (1) τριθέσιου καναπέ, για τις ανάγκες της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής.

Το κατάστημα «ORTHOMEDICAL – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ» για τη δωρεά ενός (1) ηλεκτρονικού πιεσόμετρου, για τις ανάγκες της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής.

Την κα Χατζηνεράντζη Μαρία, για τη δωρεά ενός (1) στρώματος αέρος και ενός (1) νεφελοποιητή για τις ανάγκες του Νοσοκομείου, στη μνήμη της θείας της Σιδέρη Ολυμπίας.

Την κα Χριστοφορίδου Μαρία, για τη δωρεά δεκαοκτώ (18) σεντονιών, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Τις Συμμαθήτριες Γυμνασίου Θηλέων Κοζάνης, για τη δωρεά τους που αφορά δεκαεπτά (17) μαξιλάρια, για τις ανάγκες της Παθολογικής Κλινικής, στη μνήμη της συμμαθήτριάς τους Αλεξίου Ερμιόνης.

Η καθημερινή στήριξη του κόσμου ενισχύει την προσπάθειά μας για ποιοτικές παροχές υγείας προς όλους και κυρίως εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.