Γρεβενά: Συγκέντρωσαν ρούχα και παιχνίδια για την ιματιοθήκη του Δήμου

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών “ΕΛΠΙΔΑ” είναι ένθερμος θιασώτης συμπολιτεύσεων – συμπράξεων και συνεργασιών από την ημέρα ιδρύσεως του συλλόγου μέχρι σήμερα.

Συνεχίζοντας λοιπόν τη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλο παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Γρεβενών Κωνσταντίνο Νικολακόπουλο, ικανή ποσότητα ειδών ρουχισμού, υπόδησης, κλινοσκεπασμάτων και παιχνιδιών για τον εμπλουτισμό της ιματιοθήκης του Δήμου που εξυπηρετήθηκε από ένθερμες και ακούραστες εθελόντριες της πόλης μας.

Όλα τα παραπάνω είδη προέρχονται από προσφορές των πολιτών των Γρεβενών προς την “ΕΠΛΙΔΑ” και πολιτών άλλων πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας που εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Δασκαλόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά όσους δεν ξεχνούν αυτούς που ταλαιπωρούνται περισσότερο από την κρίση στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

Ευχαριστούμε επίσης τον Αντώνη Δασκαλόπουλο για την ευαισθησία του και ευελπιστούμε με την δική του συνδρομή να έχει αίσια έκβαση το αίτημα του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” προς την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το Δ.Σ. “ΕΛΠΙΔΑ”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.