Εντυπωσιακή άσκηση ανακατάληψης κτηρίου στην Κοζάνη με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου K9 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Με μια εντυπωσιακή άσκηση συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Στρατόπεδο Ρωμανέλη στην Κοζάνη το σεμινάριο – σχολείο εκπαιδευτών σκύλων με θέμα: Κ-9 Patrol & Security Dog Installation, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts d.s.c.

Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε την ανακατάληψη κτηρίου με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου Κ-9 Patrol & Security.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου όπου θα δοθούν τα πιστοποιητικά στους συμμετέχοντες με σφραγίδα του κυναθλητικού ομίλου υπογεγραμμένα από τον Γιώργο Χατζάκο – Master military trainer και τον Σέγκα Γεώργιο master security trainer.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την άσκηση του σεμιναρίου:

 

 

 

Ο διοργανωτής του σεμιναρίου κ. Γιώργος Σέγκας ευχαριστεί τον Δήμο Κοζάνης για τη στήριξη που δείχνει σε όλες τις δράσεις του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts d.s.c. και για την παραχώρηση του στρατοπέδου Ρωμανέλη για τις ανάγκες της εκπαίδευσης του σεμιναρίου.

Πληροφορίες για το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων White Ghosts K9 – Κλικ εδώ

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Εντυπωσιακή άσκηση ανακατάληψης κτηρίου στην Κοζάνη με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου K9 – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    1. πόσο βλάκας είσαι και εκτός θέματος ρε άσχετε ανώνυμε ! και τι δουλειά εχει ο δήμος ρε καραγκιόζη !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.