Υπεγράφη η σύμβαση του έργου αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας στον Πεντάλοφο Βοΐου

Υπεγράφη την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου και του αναδόχου του έργου «Α. ΓΑΡΟΣ – Ξ. ΚΟΧΛΙΑΔΗΣ – Χ. ΓΑΡΟΣ Α.Τ.Ε. με δ.τ. “ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ ΑΤΕ”».

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου, που η κατάσταση τους είναι πολύ κακή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά την προηγούμενη χειμερινή περίοδο, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και λόγω παρέλευσης πολλών ετών από την τελευταία συντήρησή τους.

Συγκεκριμένα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν σε δρόμους συνολικού μήκους 750μ. και μέσου πλάτους 3μ. και οι εργασίες τσιμεντόστρωσης θα γίνουν σε δρόμους συνολικού μήκους 200μ. και μέσου πλάτους 3μ.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 30.991,75€ και η χρηματοδότηση θα γίνει από το Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού (ΣΑΕ:055) – πιστώσεις του έργου: 2003ΣΕ05500005.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.