Scisssorhands Barbershop: Αυτό είναι το νέο κομμωτήριο για τον άντρα στην Πτολεμαΐδα – Δείτε φωτογραφίες



Ένα νέο κατάστημα άνοιξε σήμερα 11 Ιουνίου στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Πρόκειται για το κομμωτήριο Scisssorhands Barbershop στην οδό Πόντου 23 και την προσπάθεια δύο νέων ανθρώπων να δώσουν ένα νέο ” άρωμα ” στο αντρικό κούρεμα με νέες ιδέες.

Για τα ραντεβού σας και τις προσφορές που θα υπάρχουν ανά διαστήματα μέσω της σελίδας τους στο Facebook @scissorhands και instagram @scissorhand_barbershop.

Δείτε τις φωτογραφίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”692″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Καραδημούλας Σάκης για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Scisssorhands Barbershop: Αυτό είναι το νέο κομμωτήριο για τον άντρα στην Πτολεμαΐδα – Δείτε φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.