Οι hot καλοκαιρινές τάσεις της μόδας στις γυναικείες μπλούζες και φούστες



Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό, πιο δροσερό και πιο θηλυκό από τις φούστες, σε συνδυασμό με γυναικείες μπλούζες και τοπ. Αέρινα υφάσματα, που σε κρατούν άνετη όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά το πιο σημαντικό, τρομερά stylish.

Είναι αλήθεια όμως, πως είναι μια πρόκληση να βρεις τις ιδανικές γυναικείες μπλούζες και να τις ταιριάξεις με φούστες, που θα συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο και καλοκαιρινό look. Θέλεις κομμάτια που θα μπορείς να τα φοράς σε κάθε διαφορετική περίσταση και θα σου χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση του στυλ.

Μην ανησυχείς όμως άλλο γι’ αυτό. Για να σου γλυτώσω χρόνο και ψάξιμο, μπήκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chica Clothing και βρήκα τις καλύτερες γυναικείες μπλούζες και φούστες, που θα συνδυαστούν τέλεια και θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις σε κάθε περίσταση.

Είτε θέλεις κάτι casual και πρωινό για την δουλειά ή την βόλτα σου, είτε αναζητάς αυτά τα κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε μια βραδινή σου έξοδο, έχω μαζέψει τις πιο hot trend προτάσεις και θα στις παρουσιάσω αμέσως τώρα!

Πάμε να ξεκινήσουμε;

Το πρώτο look που έχω για σένα είναι άκρως καλοκαιρινό και δροσερό. Πρόκειται για ένα πουα σετ από τοπάκι με φραμπαλά και μια maxi αέρινη φούστα, με σκίσιμο στο πλάι.

Το πουα είναι διαχρονικά στην μόδα και όλες οι fashion bloggers το εκτιμούν και το φοράνε σε κάθε ευκαιρία. Αυτό το σετ θα είναι το ιδανικό για να φορέσεις σε ένα απογευματινό καφέ, ή σε ένα θερινό σινεμά, που θα καταλήξει σε ένα χαλαρό ποτό.

Άνετο, ύφασμα που έχει κίνηση, που αναδεικνύει την θηλυκότητά σου και θα σαγηνεύσει στο πέρασμά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι σανδάλια και είσαι έτοιμη.

Επόμενο look είναι μια τολμηρή επιλογή, για εσένα που δεν φοβάσαι την sexy πλευρά σου και θέλεις να την αναδείξεις. Πρόκειται για μια ριγέ pencil φούστα με τιράντες, που έχει λεπτομέρειες από φραμπαλά.

Αυτό το ξεχωριστό κομμάτι, είναι πολύ τάση φέτος και θυμίζει μια chic σαλοπέτα που καταλήγει σε φούστα. Βάλε από μέσα ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα μπούστο, ή ένα κορμάκι και κάνε την πιο λαμπερή βραδινή σου εμφάνιση για ποτό με τις φίλες ή με το αγόρι σου. Δες όλη την νέα συλλογή από γυναικείες μπλούζες, εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι υπόλοιποι άντρες δεν θα μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σου και οι γυναίκες δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτό το outfit.

Τρίτο look για να κλείσουμε είναι μια πανέμορφη μπλούζα-πουκαμίσα με γιακά μάο σε dusty pink απόχρωση. Αυτή η μπλούζα-πουκαμίσα έρχεται και αγκαλιάζει μοναδικά το κορμί σου, αναδεικνύοντας την fashion πλευρά σου. Το χρώμα της είναι απίστευτα κολακευτικό τόσο με λευκές επιδερμίδες, όσο και με ένα ωραίο καλοκαιρινό μαύρισμα.

Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με αυτό το κομμάτι. Συνδυάζεται τέλεια με φούστες, παντελόνια, παντελόνες, σορτσάκια, ή και με μια ψηλόμεση ζιπ κιλότ.

Για να εντυπωσιάσεις φέτος το καλοκαίρι με τα πιο elegant, chic και in fashion κομμάτια, μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chica Clothing και βρες μια απίστευτη ποικιλία από γυναικείες μπλούζες, τοπ, κορμάκια, πουκάμισα και πουκαμίσες, αλλά και φούστες σε κάθε μήκος και στυλ, που θα σου χαρίσουν ένα απόλυτα καλοκαιρινό και ξεχωριστό στυλ.

Μπες τώρα στο e-shop και ετοιμάσου να απελευθερώσεις το fashion icon που κρύβεις μέσα σου.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις, δεν έχουν όριο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.