Κατέστρεψαν τα δέντρα της Ξηρολίμνης με το κλάδεμά τους – Καταγγελία αναγνώστη – Δείτε φωτογραφίεςΚαταγγέλλει αναγνώστης του KOZAILIFE.GR:

«Ο Δήμος Κοζάνης με παρότρυνση της Τοπικής Κοινότητας Ξηρολίμνης προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα του χωριού, με συμμόρφωση των δέντρων κατά μήκος των οδών του χωριού, με αντίθετο αποτέλεσμα απ’ ότι αναμενόταν.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες, «καταστράφηκαν» σε μεγάλο βαθμό τα δέντρα που απεικονίζονται, χωρίς να υπάρχει καθόλου σεβασμός, πρώτα προς το περιβάλλον και στην συνέχεια απέναντι στα πρόσωπα των κατοίκων του χωριού, με συνέπειες το κλείσιμο των δρόμων, από το «μη» μάζεμα των κομμένων (σπασμένων) κλαδιών, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, ακόμη και την δύσκολη διάβαση των πεζών.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους»:

 

 

 

 

 

 

 

13 σχόλια στο άρθρο “Κατέστρεψαν τα δέντρα της Ξηρολίμνης με το κλάδεμά τους – Καταγγελία αναγνώστη – Δείτε φωτογραφίες

 1. Στην Ελάτη φωνάζουν γιατί τους πνίξαν τα χόρτα,στην Ξηρολίμνη γιατί κλάδεψαν τα δέντρα!Τι γίνεται ρε παιδιά;

 2. Κάνουν που κάνουν την κίνηση να βελτιώσουν κάτι, ας το κάνουν σωστά. Ούτε να “κλαδεύουν” δέντρα δεν ξέρουν οι άσχετοι. Τα μισά δέντρα είναι για κόψιμο από την ρίζα τώρα, αφού τα “κατέστρεψαν”.

 3. Απ’ ότι βλέπω στις φωτογραφίες έχει γίνει πολύ καλό κλάδεμα,με χειρουριγκή ακρίβεια θα έλεγα.Ο χασάπ…,ε,ο υπάλληλος εκτός απο γεωπονικές γνώσεις έχει και πολύ ανεπτυγμένο το καλλιτεχνικό του αισθητήριο.Εχει κάνει το χωριό σας αναγεννησιακό πίνακα και σεις αχάριστοι διαμαρτύρεστε!

 4. σασ τα αφινουν τα δεντρα ειναι κακη.
  σασ τα κοβουν τα δεντρα, δεν τα κοβουν καλα.
  αποφασιστε τη θελεται επιτελουσ
  αχαριστη!!!

 5. Ότι θα έριχναν τα καλώδια και καμιά εταιρία δεν θέλει να μετακινήσει κολώνες δεν το λέει κανείς

 6. Όλοι οι έξυπνοι που τρολάρουν …………… να πάνε να τα κλαδέψουν ………………..

  Είπαμε…… από τη στιγμή που βγήκε το Internet αφήσατε τα καφενεία και τις παχιές κουβέντες (τσοπαναρέοι Κοζανίτοι…………) και πίασατε το τρόλινκ………………………………………..

 7. Κωτίδου Αναστασία

  - Edit

  Απαντήστε

  Τα δικά μου ευτυχώς γλύτωσαν είμαι ψηλά και δεν μπορούσε ο καταστροφέας να ανέβει!!Αλλά ο καλλωπισμός δεν γίνεται με καταστροφέα γίνεται σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη όταν ενοχλούν!?!

 8. Τα δικά μου γλύτωσαν γιατί είμαι πολύ ψηλά και ο καταστροφέας δεν μπορούσε να ανέβει!!Αλλά ο καλλωπισμός δεν γίνεται με καταστροφέα γίνεται με συνενόηση του ιδιοκτήτη όταν ενοχλεί!!!Για αυτό μην τολμήσουν και έρθουν?!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.