Επίκαιρη ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Εορδαίας για τους μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας

Με επιτυχία στέφτηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Εορδαίας «Προετοιμάζομαι για τις εξετάσεις» στους μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου του 3Ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/05/2018 στο αμφιθέατρο του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, άνοιξε ο συντονιστής και Κοινωνικός Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, Λαμπρόπουλος Δημήτριος, ενημερώνοντας μαθητές και καθηγητές για την λειτουργία του φορέα .

Στη συνέχεια η Ψυχολόγος του Κέντρου, Αβραμίδου Γεωργία ενημέρωσε τους μαθητές για το σχολικό άγχος και τους τρόπους αντιμετώπισής του, τους οποίους η Κοινωνική Λειτουργός Πολυζά Ευαγγελίδου Ζώη ανέλυσε βιωματικά.

Την εκδήλωση έκλεισε η εκπαιδευτικός του Κέντρου Κωνσταντούλα Θωμαΐς τονίζοντας και στηρίζοντας τους τρόπους που μπορούν οι μαθητές να «διαβάζουν αποτελεσματικότερα» (Διάβασμα : δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο)

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας ευχαρίστησε το Διευθυντή του 3ου ΓΕΛ Μαυρόπουλο Σάββα, τους καθηγητές και τους μαθητές για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση καθώς και για την άψογη συνεργασία τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.