Ο Νίκος Κοτταρίδης και οι μαθητές του στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στα Γρεβενά – Δείτε το βίντεοΟ Νίκος Κοτταρίδης και οι μαθητές του, στην επετειακή εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στο Ελεύθερο Β΄ Γρεβενών μετά από πρόσκληση της Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Άγιοι Ταξιάρχες», το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

Θα θέλαμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο κ. Μαρία Παπαδοπούλου αλλά και τα Μέλη του Δ.Σ., για την ευγενική πρόσκληση συμμετοχής μας, για την αγαστή συνεργασία καθώς και για την ιδιαιτέρως θερμή φιλοξενία..

Στο Τραγούδι: Ο Δημήτρης Κοτσογλανίδης
Στη Λύρα: Νίκος Κοτταρίδης, Αμαραντίδης Στέλιος, Σοϊλεμετζίδης Νίκος, Τσανίδης Ραφαήλ, Ελευθεριάδης Χρήστος, Μηνασίδης Αντώνης, Κεχαϊδης Τάσος, Μανουσαρίδης Κωνσταντίνος, Ασαλουμίδης Κώστας, Κικίδης Στάθης, Κοκκινίδου Βάϊα, Μιχαηλίδου Γεωργία, Νατσαρίδης Παναγιώτης, Γεροντίδης Αλκιβιάδης

Κοτταρίδης Νίκος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ο Νίκος Κοτταρίδης και οι μαθητές του στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στα Γρεβενά – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.