Το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας παρουσιάζει την κωμωδία του ∆ημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού»Το 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας παρουσιάζει την κωμωδία του ∆ημήτρη Ψαθά, «Μαντάμ Σουσού» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στις 8 μ.μ.

80 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της στις σελίδες του περιοδικού «Θησαυρός», η θρυλική ηρωίδα του ∆ημήτρη Ψαθά -με τις απίθανες ατάκες της- και ο κόσμος της, Μπύθουλας και Κολωνάκι, ζωντανεύουν από τη θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας. Η «Μαντάμ Σουσού» μοιάζει τραγικά επίκαιρη σε μια «νεόπτωχη» Ελλάδα ύστερα από τον πλουτισμό και τα «μεγαλεία» των προηγούμενων ετών.

Τα ταλαντούχα παιδιά του σχολείου και οι καθηγήτριές τους έχοντας τη στήριξη του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων αφιέρωσαν από τον ελεύθερό τους χρόνο, για να στηθεί μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα, που θα ψυχαγωγήσει και θα διασκεδάσει το κοινό της πόλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και είστε όλοι καλεσμένοι!

Για το 2 ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
Η ∆/ντρια
∆ρ ∆έσποινα Παπαδοπούλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.