Δυτική Μακεδονία: Το δεύτερο επιμορφωτικό σεμινάριο Διευθυντών Σχολικών Μονάδων για το τρέχον σχολικό έτος



sxoleio_adeia_aithousa-min

Σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.) Κοζάνης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των συμμετεχόντων/ουσών όπως εκφράστηκαν στα ερωτηματολόγια που συμπληρώθηκαν κατά το σεμινάριο της 23ης Ιανουαρίου 2018, διοργανώνουν το δεύτερο για το τρέχον σχολικό έτος τετράωρο επιμορφωτικό σεμινάριο, με θέμα:

«Διεύθυνση Σχολικής Μονάδας και Διαμόρφωση Σχολικού Κλίματος, με έμφαση στη Διαχείριση Συγκρούσεων».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται στους/στις Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας καθώς και στους/στις Προϊσταμένους/νες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διά ζώσης στην Κοζάνη και μέσω τηλεκπαίδευσης στις πρωτεύουσες των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων, την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, ώρα 10:00-14:00.

Επιμορφωτής θα είναι ο αν. καθηγητής του Παν/μίου Δ. Μακεδονίας, εξειδικευμένος επιστήμονας στο αντικείμενο, Γιώργος Ιορδανίδης.

Χώροι Επιμόρφωσης
Κοζάνη: Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, κτήριο πρώην Νομαρχίας
Γρεβενά: Αίθουσα 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών
Καστοριά: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς
Φλώρινα: Αίθουσα Συνεδριάσεων Συμβουλίου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.