Διανομή νωπών κρεάτων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΒΥΣ για το ΤΕΒΑ σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



kozani_zografia

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης έχει προγραμματίσει διανομή νωπών κρεάτων (χοιρινό και μοσχάρι) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΒΥΣ για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).

Επισημαίνεται ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 7 ΜαΪου έως και την Τετάρτη 9 Μαΐου από τις 10.00π.μ έως 15.00μ.μ στο κτίριο των Σαράντα μαρτύρων (Κ.Η.Φ.Η) Πλακοπίτη 11 Κοζάνη.

Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι για διευκόλυνση τους να φέρουν κατά την παραλαβή, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας ΑΜΚΑ).

Ο Πρόεδρος

Σιαμπανόπουλος Γεώργιος


 

O Δήμος Εορδαίας θα διανείμει τη Δευτέρα 07/05/2018 και την Τρίτη 08/05/2018 ποσότητα μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ, οι οποίοι έχουν εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ μέχρι και 03/05/2018.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ σας.

Αν δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:
άλλο μέλος του νοικοκυριού σας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους
τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ.

Επειδή πρόκειται για διανομή ευπαθούς προϊόντος, η διανομή θα διαρκέσει μόνο δύο ημέρες και μέχρι συγκεκριμένη ώρα. Επίσης, να έχετε προμηθευτεί σακούλες για τη μεταφορά των συσκευασιών. Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι οι αδιάθετες ποσότητες θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο σε συσσίτια.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν ατομικά με sms και e-mail για τις ώρες και το σημείο παραλαβής.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διανομή νωπών κρεάτων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΒΥΣ για το ΤΕΒΑ σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

  1. Δελτίο τροφίμων και δε συμμαζευεται.
    ετσι λυνουν οι σοβαρές κυβερνήσεις το πρόβλημα της φτώχειας ρε;;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.