Αίσιο τέλος για την περιπέτεια φοιτήτριας από την Πτολεμαΐδα που έχασε λάπτοπ και πορτοφόλι στο Βόλο – Επιχειρηματίας τα βρήκε και της τα παρέδωσε



volos2345t6254654

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία φοιτήτρια από την Πτολεμαΐδα, που σπουδάζει αρχιτεκτονική στο Βόλο.

Μία ιστορία που αφήνει για τέλος πολύ καλή αίσθηση, με αρκετά άτομα τα οποία είχαν πάνω απ’ όλα καλή διάθεση, ενεργοποιήθηκαν προκειμένου να εντοπιστεί η φοιτήτρια από την Πτολεμαΐδα και να της παραδοθούν τα προσωπικά της αντικείμενα.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, η νεαρή φοιτήτρια σε μία καθημερινή της βόλτα ξέχασε σε παγκάκι σε κεντρικό σημείο του Βόλου, το λάπτοπ και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, όπου μέσα σε αυτή είχε όλα τα προσωπικά της έγγραφα, ταυτότητα, κάρτες και την πτυχιακή της, όπως μας ανέφερε ο πατέρας της.

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Βόλο, βρήκε την τσάντα της νεαρής κοπέλας και σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, έπειτα από έναν πραγματικό μαραθώνιο του επιχειρηματία, ο οποίος δια μέσου άλλων ανθρώπων, επικοινώνησε με το KOZANILIFE.GR για παροχή βοήθειας, τηλεφώνησε σε άλλους ανθρώπους που βρήκε επαγγελματικές τους κάρτες στην τσάντα της κοπέλας, επικοινώνησε μαζί της δια μέσου κοινωνικών δικτύων και η τσάντα έφτασε στα χέρια της νεαρής κοπέλας.

Η νεαρή φοιτήτρια από την Πτολεμαΐδα, όπως ανέφερε ο πατέρας της στο KOZANLIFE.GR, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, όταν αντιλήφθηκε την απώλεια των προσωπικών της αντικειμένων και δήλωσε άμεσα την απώλειά τους, στην Ασφάλεια του Βόλου.

Ο επιχειρηματίας του Βόλου, σίγουρα αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση ως προς την προσπάθειά του να εντοπίσει την κοπέλα και να της επιστρέψει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Αίσιο τέλος για την περιπέτεια φοιτήτριας από την Πτολεμαΐδα που έχασε λάπτοπ και πορτοφόλι στο Βόλο – Επιχειρηματίας τα βρήκε και της τα παρέδωσε

  1. Όσο υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια αυτό κάνουν άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε κάτι που δν μας ανήκει. Μπράβο του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.