Τι δήλωσε η αδερφή του άτυχου ταξιτζή από την Καστοριά στο KOZANILIFE.GR μετά την απόφαση του δικαστηρίου

azadtuhjkestujkduykytuki

Εμφανώς συγκινημένη η αδερφή του άτυχου ταξιτζή από την Καστοριά, δήλωσε αποκλειστικά στο KOZANILIFE.GR τα εξής:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, η δικαιοσύνη έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Δυστυχώς, ο αδερφός μου δεν γυρίζει πίσω. Η Καστοριά έχασε έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Περιμέναμε εναγωνίως την δικαστική απόφαση. Τους ευχαριστώ για τη δικαιοσύνη που απένειμαν σήμερα για τον άδικο χαμό του αδερφού μου».

Η αδερφή του άτυχου ταξιτζή από την Καστοριά όπου έχασε τη ζωή του από 4 πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον 32χρονο ειδικό φρουρό, τόνισε κλείνοντας:

«Οι αστυνομικοί θα πρέπει να προασπίζουν την ασφάλεια των πολιτών, αλίμονο αν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους Αστυνομικούς μας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλη τη διακριτικότητα που κρατήσατε όλες αυτές τις ημέρες και εσάς και όλους τους συναδέλφους σας».

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τι δήλωσε η αδερφή του άτυχου ταξιτζή από την Καστοριά στο KOZANILIFE.GR μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.