Κοζάνη: Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Μπιμπίρη με τίτλο: «Ακούει Κανείς;»



lkk6yr54dek65r4ysw6j5sawq6jsw6jΤο Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Μπιμπίρη με τίτλο: «ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;».

Την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, στις 11:30π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης «Κοβεντάρειο».

Η παρουσίαση του βιβλίου και αναφορές σε ζητήματα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης θα γίνει από τους:
Ευγενία Νιάκα, Σχολική Σύμβουλο
Πέττυ Σολακίδου, Φιλόλογο
Μανώλη Δάλα, Ψυχολόγο

Αποσπάσματα διαβάζει ο Τάσος Κόλλιας παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών.

Το συντονισμό των παρουσιάσεων και της συζήτησης θα έχει, η Κοινωνική Λειτουργός, Άννα Παναγούλια.

Απο το πίσω μέρος του βιβλίου: Πώς φτάνει κάποιος, σε εποχές κρίσης, να εγκαταλείψει χρόνια σπουδών και εργασίας; Πώς φτάνει να θεωρήσει ότι το όραμά του να συνεισφέρει στη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση όλων των παιδιών – ανεξαρτήτως αναπηρίας, καταγωγής, θρησκείας κ.λπ. – έχει ναυαγήσει; Οι σελίδες των ημερολογίων δυο εκπαιδευτικών με αντίστοιχη πορεία συνδυάζονται σ’ έναν μονόλογο και αποκαλύπτουν καταστάσεις και στιγμιότυπα που σκιαγραφούν τις συνθήκες, τα προβλήματα, τις συγκινήσεις και τις απογοητεύσεις που ένιωσαν ως εργαζόμενοι στον χώρο της Ειδικής Αγωγής και τους οδήγησαν να απομακρυνθούν οικειοθελώς.
«Ακούει κανείς;»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.